To je to što me zanima!

Obustavili su snimanje 'Brzih i žestokih', tuguju za Walkerom

Snimili smo pola filma, no sad nismo u mogućnosti dovršiti započeto, poručuju iz studija Universal. Uz to, dio zarade od prodaje DVD-a donirat će Walkerovoj udruzi
Vidi originalni članak

Ekipa s kojom je snimao 'Brze i žestoke' snimila je video kompilaciju s njima najdražim scenama u kojima se pojavljuje Paul Walker. U dvominutnom videu su isječci iz svih nastavaka u kojima je Walker glumio.

Osim što su snimili dirljivi video, producenti i glumci odlučili su zaustaviti snimanje sedmog nastavka filmskog serijala kako bi kolegi odali počast i izrazili žaljenje. 

- Snimili smo pola filma, no sad nismo u mogućnosti dovršiti započeto. Za dobrobit sviju odgodili smo snimanje - poručuju iz studija Universal.

Donirat će novac Walkerovoj udruzi

Također, dio novca koji će zaraditi prodajom DVD-a šestog nastavka filma, donirat će u dobrotvorne svrhe. Novac će uplatiti Walkerovoj udruzi Reach Out. 

Prema preliminarnom izvješću mrtvozornika, 40-godišnji Paul Walker preminuo je od kombinacije teških fizičkih ozljeda i opeklina. Toksikološki nalazi za Walkera i njegovog prijatelja, Rogera Rodasa koji je vozio Porsche u kojem su poginuli, očekuju se za šest do osam tjedana. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • jedina1301 05.12.2013.

    Ne znam jesam gledala ijedan njegov film,ali mi zao mladog zivota :(

  • dobra_ameba 05.12.2013.

    To sranje se još snima?

  • dju0312 05.12.2013.

    "Uz to, dio zarade od prodaje DVD-a donirat će Walkerovoj udruzi"... Radi ovog kupujem DVD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare