To je to što me zanima!

Obustavljeno snimanje 'Zvezdi Granda': 'Sačuvajmo zdravlje!'

Donijeli smo odluku da snimanje zasad obustavimo, brinući najprije o sigurnosti i zdravlju naših natjecatelja, njihovih roditelja, članova žirija i svih zaposlenih na ovom projektu, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Susjedna Srbija proglasila je izvanredno stanje zbog širenja korona virusa, što je utjecalo na brojna događanja, uključujući i snimanje showa 'Zvezde Granda'.

Snimanje glazbenog natjecanja odgođeno je do daljnjega, piše Alo. O svemu se oglasila i sama produkcija showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poštivajući odluku Vlade Srbije o uvođenju izvanrednog stanja u našoj državi, poštivajući apel Ministarstva zdravlja, donijeli smo odluku da snimanje zasad obustavimo, brinući najprije o sigurnosti i zdravlju naših natjecatelja, njihovih roditelja, članova žirija i svih zaposlenih na ovom projektu - stoji u priopćenju.

HVALILA KANDIDATKINJU Jelena nije micala pogled: Imaš lijepe obline, zaprosila bih te...

- O nastavku natjecanja svi naši kandidati bit će pravovremeno obaviješteni! Sada je najvažnije da svi zajedno sačuvamo zdravlje! - dodala je Grand produkcija.

Inače, jedna od članica žirija u popularnom showu je i kontroverzna srpska pjevačica, Jelena Karleuša (41), kao i njezina kolegica te prijateljica, Marija Šerifović (35). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mexpert 18.03.2020.

    bez te informacije ne znam kako bi preživjeli današnji dan

  • 18.03.2020.

    E to je vijest! Bravo bravo 24. Nemate pametnijih tema

  • Mthesecond 18.03.2020.

    Koliko "zvezda" i zvijezdi tamo I amo,na nasim prostorima,koliko prodavaca magle,koliko lose glazbe pa to nisu istine :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare