To je to što me zanima!

Očajna Aniston popila par čaša vina i nazvala Mayera

Nedavno ostavljena Jennifer Aniston (39) prva se nakon prekida javila bivšem dečku, glazbeniku Johnu Mayeru (30) jer je shvatila da joj nedostaje
Vidi originalni članak

Jennifer je prije nekoliko dana snimljena na plaži u Meksiku u društvu nepoznatog muškarca. Taj neznanac nije njen novi dečko jer Jen očito još nije zaboravila glazbenika Mayera.
Jedne večeri popila je nekoliko čaša vina i tako pripita odlučila ga nazvati. John je bio ugodno iznenađen pozivom, a nakon toga pozivi su se zaredali gotovo svaki dan. Mayer navodno jedva čeka ponovno se susresti s glumicom koju je ostavio prije mjesec dana pod izgovorom da nije spreman za ništa ozbiljno.
Izvori bliski glumici tvrde kako je nakon prekida prolazila kroz dosta teško razdoblje jer je u Johna bila jako zaljubljena.
- Što je vrijeme odmicalo shvatila je da joj John nedostaje - kaže izvor dodajući da su se i njeni prijatelji zabrinuli za njeno stanje.
Nakon razvoda od Pitta 2005. godine Jen je bila u vezi s Vince Vaughnom i britanskim modelom Paul Scoflerom koji je sad u vezi s Cameron Diaz.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare