To je to što me zanima!

Očajna je zbog treće trudnoće: 'Nabila' je 40 kila i jedva hoda

Molim vas, bilo tko, neka mi pomogne - napisala je panično na društvenim mrežama uz fotografiju svog nateklog stopala. Zatim je poslušala savjet te se podvrgnula alternativnom obliku medicine
Vidi originalni članak

Glumici i modnoj dizajnerici Jessici Simpson (38) nije lako u trećoj po redu trudnoći. Još je prije trudnoće govorila kako je pala u blagu depresiju zbog kilograma koji su joj se nagomilali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Molim vas, bilo tko, neka mi pomogne - napisala je panično na društvenim mrežama uz fotografiju svog nateklog stopala. Objasnila je kako su joj noge toliko nabubrile da jedva može hodati. Zatim je poslušala savjet jedne obožavateljice te se podvrgnula alternativnom obliku medicine.

- Obožavam ove čašice - napisala je pokraj fotografije na kojoj je svoje natečeno stopalo tretirala 'cupping' terapijom.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 

Nakon što joj je stopalo splasnulo, našalila se fotografijom na kojoj je pokazala kako su joj stopala izgledala prije i za vrijeme trudnoće.

- Jadna ženo, nadam se da ćeš uspjeti smršavjeti nakon što rodiš - komentirali su obožavatelji. Američki mediji tvrde kako je Jessica 'nabila' oko 40 kilograma u posljednjih godinu dana. Priznala je da ona i suprug Eric Johnson (39) nisu planirali treće dijete.

Obožavatelji su se oduševili novoj prinovi u njihovoj obitelji, a mnogi nagađaju kako je Jessica otkrila kako će nazvati treće dijete. 

- Zar ćeš kćer stvarno nazvati 'Birdie' ('Ptičica')? - upitali su ju fanovi kada je objavila fotografiju s darivanja na kojoj je kolijevka iznad koje piše 'Birdie's Nest'.

Pjevačica je od 2014. u braku s bivšim igračem američkog nogometa te imaju kćer Maxwell Drew (6) te sina Acea Knutea (5).

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • jabuka5 30.01.2019.

    baš lijepo , treće dijete , prekrasno , kad se porodiš sve će to spasti ..polako .. najveće bogatstvo su djeca , porodi sretno svoje dijete , ne boj se , ja sam rodila puno više , i sve dobro hvala Bogu , neka ti je sve sa srećom ..

  • blondboy 23.01.2019.

    Ona je uvijek kubirila s kilogramima...

  • kormilar 22.01.2019.

    Nosi kćer!

Komentiraj...
Vidi sve komentare