To je to što me zanima!

'Očajna kućanica’ Eddie očekuje svoje prvo dijete

Nicolette Sheridan je trudna. Otac djeteta je zaručnik Michael Bolton, a par uskoro planira vjenčanje. Michael već ima tri kćeri
Vidi originalni članak

Muškarca svog života glumica iz serije “Kućanice” našla je, kaže, u zaručniku, pjevaču Michaelu Boltonu (54). Jedino što im je u životu nedostajalo bilo je dijete. No i ta će im se želja uskoro ostvariti. Nicolette Sheridan (44) je trudna. Prvu bebu trebala bi roditi u lipnju. Tako barem tvrde glumičini prijatelji, koji su njezinu trudnoću otkrili američkim medijima.
Ovih se dana Nicolette sa zanimanjem raspitivala kakve će se sve promjene dogoditi na njezinu tijelu u idućih devet mjeseci.
- Razgovarala je o tome sa svojim kolegicama sa seta, Terry Hatcher, Marcijom Cross i Felicity Huffman - kažu Nicolettini prijatelji. Felicity i Marciju zabrinuto je upitala hoće li joj zbog trudnoće kosa postati tanja. One su joj savjetovale da uzima vitamine za trudnice koji će joj pomoći da joj kosa bude gušća, a nokti čvršći nego ikad. Michael Bolton iz braka s Maureen McGuire ima tri kćeri: Isu, Holly i Taryn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare