To je to što me zanima!

Očekivani ishod? U finale je prošla Antonija Dora Pleško

U trećoj polufinalnoj emisiji, najviše glasova gledatelja skupila je Antonija Dora Pleško te Slovenci Timotej Avguštin i Luka Nuč koji nastupaju pod nazivom 'Flipping Art'
Vidi originalni članak

Treću polufinalnu emisiju Supertalenta otvorila je sedmogodišnja Rita Sinanović. Preslatka djevojčica koja je već na audiciji rastopila žiri ponovno oduševila je sjajnom koreografijom koju je i ovog puta upotpunila Step Teens grupa.  Na pozornici Supertalenta bilo ih je deset, a malena Rita otkrila je da se najviše veseli glasovanju. 

-Svi su rekli da će navijati za mene i dati mi podršku - izjavila je malena steperica uoči svog nastupa.

Nastup, u kojem su talentirani klinci, izveli točku iz mjuzikla 'Annie', oduševio je Maju Šuput jer je, rekla je, 'šljašteće i senzacionalno'. 

Na audicijama, Argentinac Juan Augustin Lopez, osvojio je žiri svojim mash upom na tri strana jezika, a ovoga puta je izveo mash-up od pjesama Johna Lennona, Josipe Lisac, Michaela Jacksona... Iako je publiku dignuo na noge i svi su zaplesali i zapljeskali, Maja i Martina Tomčić imali su primjedbe na njegov odabir pjesama. 

- Ja sam se zaljubila u njegov glas na audiciji, ali uopće nisam shvatila što je ovo bilo - rekla je Tomčić, a s njom se složila i Maja, ali i Bilman. 

- Možda bi Martini bilo draže da si pjevao 'Moja Diridika' - našalila se Maja. 

 

Iduće je na pozornicu izašla skupina cheerleadera iz Širokog Brijega - Cheer Široki. Na audiciji je sastav brojio 18 članova, a večeras su se 'proširile' za još šest članova. Njihov nastup nije impresionirao Davor Bilmana, s kojim se, po treći put u večeri, složila Martina Tomčić. 

- Tražio sam vas više akrobacija. To ste pokušali izvesti, to bi trebalo izgledati vrlo jednostavno, ali kod vas je izgledalo to vrlo teško. Niste me impresionirale, volio bih da je to bilo malo drugačije - kazao je Bilman. 

 

Filip Vojković pokazao je što sve može sa svojim yo-yom. Publika i žiri su bili oduševljeni njegovim trikovima, no ipak su priznali da im je na trenutke 'bilo dosadno'.  

- Iskreno ne znam kako će ljudi prepoznati koliko je to iznimno teško. Mislim da to za tebe nije ni bitno - rekla je Martina. Kada je Bilman rekao da se slaže s njom, Maja ih je pitala: 'Pa dobro, što je s vama danas?'. Šuput je bila najviše šokirana činjenicom da Filip i dalje, kao što je rekao na audiciji, nema mobitel. 

 

Virtuoznom izvedbom na klaviru Lana Maltar i Ana Topalović osvojile su ulaznicu za polufinale. Lana i Ana prijateljice su koje su se upoznale u glazbenoj školi. Kažu kako im prijateljstvo jako puno pomaže i to ih nadopunjuje u sviranju i stvaranju glazbe. Bliske prijateljice ovog puta za potrebe svoje točke postale su opake suparnice u piano duelu.

- Možete biti više nego zadovoljne. Ako Matiji Dediću i Mateju Meštroviću netko otkaže gažu mislim da vi možete slobodno uskočiti - zadovoljno je izjavila Martina.

 

U žestokom ritmu koji ih pokreće predstavili su se članovi Deaf Benda Dlan. Oni ne čuju, ali to ih ne sprječava da pjevaju, sviraju i bacaju publiku u trans.

- Mi možda jesmo gluhi ili nagluhi, ali znamo napraviti buku - kažu članovi benda koji su se predstavili autorskom pjesmom 'Let's make some noise'. Oni su svjetska atrakcija, a svoj nevjerojatan talent večeras su još jednom pokazali, a Tomčić je izrazila želju da 'ju nauče tu vrstu muzike'. 

 

Slovenci Timotej Avguštin i Luka Nuč, poznatiji kao duo Flipping Art, članovima žirija na audiciju su pripremili najveće iznenađenje. Na sceni su se pojavili s raštimanim gitarama, a nakon što je žiri krenuo prema crvenim gumbima, dečki su se vratili i oduševili nevjerojatnim akrobacijama.

Tim i Luka već su nastupali na Supertalentu u Sloveniji gdje su došli do polufinala. Večeras su svojom točkom ljestvicu podigli još i više.

- Ljudi, glasajte za njih, nisu oni krivi što su Slovenci - rekla je Maja. Ostali članovi žirija složili su se da je točka bil savršeno izvedena, a Martina je primijetila da njihova izvedba 'nije opasnija od twerkanja'. 

- Njihova koordiniranost i uvježbanost je do te mjere da ostaneš bez teksta. Mislila sam nakon audicije da nećete moći dalje od toga. Nisam mislila da ćete me ovako izuti iz cipela - kazala je Tomčić. 

Njemu zavide Modrić, Ćorluka i Srna. A kako i ne bi kad Milan Carević izvodi trikove koje teško da bi uspjeli i najbolji nogometaši svijeta. 24-godišnjak iz Splita već sedam godina trenira freestyle nogomet, a njegova vještina mnoge ostavlja bez teksta. Milan je najviše oduševio Janka i Davora, dok Maja nije bila impresionirana. 

- Meni ništa nije bilo uf. Vidim da je to vještina. I jasno mi je da njih dvojica to neće uspjeti ni za sto godina. Vidim da je to užasno teško, ali mislim da su muškarci više fascinirani tvojim talentom nego žene, ali želim ti puno sreće - zaključila je pjevačica. 



Nakon trikova s nogometnom loptom na red su došli i mađioničarski trikovi Aleksandera Štulca. 22-godišnji mađioničar iz Celja još je na audiciji oduševio Maju koja mu je predvidjela sjajnu budućnost.

Nakon što je izveo trik s kartama, Martina mu je poručila da je 'šarmantan i slatkorječiv' te da gotovo nije ni bitno kakav je trik izveo. Aleksander je nastup završio posvet majci, koju je pozvao iz publike i zagrlio. 

 

Antonija Dora Pleško je 'slučajno' prošla na audiciji na koju se nije prijavila. Maja joj je stisnula zlatni gumb te ju tako poslala direktno u polufinalnu emisiju. Sada je otpjevala Purple Rain od Princea, mokre kose, odjevena u blještavu haljinu, a atmosferu je dodatno 'uozbiljila' lažna kiša. Devetnaestogodišnja pjevačica još jednom je oduševila žiri koji se ustao na noge i zapljeskao joj. Janko se od nastupa, kazao je, naježio, a Maja joj je poručila da je 'vidi na svjetskoj pozornici'. 

- Ideja da samo prezentiraš vokal je jako hrabra. To je vjerojatno dvoja borba s duhovima. Voljela bih da ti sama sa sobom sve proanaliziraš i pokušaš voditi karijeru na način da ti s njom upravljaš i da ne podliježeš trendovima te da se ne oslanjaš na društvene mreže - rekla joj je Tomčić, osvrćući se na negativne komentare koje je Antonija Dora dobivala poslije audicije. Gledatelji su smatrali da njen prolazak 'nije fer', a neki su čak pisali da je natjecanje namješteno.

 

Izborom gledatelja dalje su prošli Antonija Dora Pleško, Rita Sinanović i Flipping Art. Najviše glasova gledatelja dobila je Antonija Dora Pleško te prošla u finalnu emisiju. Osim nje, u finale idu i Flipping Art. 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 260

  • Ljenjuškanje 22.11.2017.

    Bas ljepo piva ova Dora. Ako je namjesteno bar RAZVALJUJE! TOP!!!

  • zagorka 20.11.2017.

    kaj god vi rekli, meni je Dora fenomenalna, i ja sam glasala za nju i to ne samo jednom, a bome ću i u finalu glasati za nju! Vi ako očete glasajte za svojeg favorita pa nek on pobjedi, imate to pravo i izbor. Ne znam kaj se javljate, a niste glasali (velika većina Vas) za nikoga, e onda je izašlo onak kak su neki drugi glasali zajedno sa menom. Ja sam oduševljena kaj je Dora ušla u finale!!!!

  • DanijelaCrnički 20.11.2017.

    Niti gledam ovu, a ni slične emisije. Jednostavno sam u posljednje vrijeme potaknuta mnogobrojnim napadima i tekstovima mržnje uperenim protiv ove mlade dame - Antonije Dore, poslušala šta je to što smeta mnogobrojne. I gle čuda, otala šokirana količinom talenta i izvedbe ove pjevačice. Impresionirala me kompletnom dominacijom na sceni i mogu reći samo jedno - ne zanima me na koji način je stigla tu gdje je i tko je kome namjestio ili nije....Bitno je samo to da je Antonija Dora superiorna velikoj većini onih koji se vole okititi nazivom pjevača i pjevačice. Samo naprijed Antonija, svaka ti čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare