Obavijesti

Show

Komentari 260

Očekivani ishod? U finale je prošla Antonija Dora Pleško

Očekivani ishod? U finale je prošla Antonija Dora Pleško
9

U trećoj polufinalnoj emisiji, najviše glasova gledatelja skupila je Antonija Dora Pleško te Slovenci Timotej Avguštin i Luka Nuč koji nastupaju pod nazivom 'Flipping Art'

VIDEO

Treću polufinalnu emisiju Supertalenta otvorila je sedmogodišnja Rita Sinanović. Preslatka djevojčica koja je već na audiciji rastopila žiri ponovno oduševila je sjajnom koreografijom koju je i ovog puta upotpunila Step Teens grupa.  Na pozornici Supertalenta bilo ih je deset, a malena Rita otkrila je da se najviše veseli glasovanju. 

S Broadwaya ravno na pozornicu SUPERTALENTA! 😍 To je naša 'kockica šećera' Rita! http://bit.ly/SUPERTALENT_RITA

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

-Svi su rekli da će navijati za mene i dati mi podršku - izjavila je malena steperica uoči svog nastupa.

Nastup, u kojem su talentirani klinci, izveli točku iz mjuzikla 'Annie', oduševio je Maju Šuput jer je, rekla je, 'šljašteće i senzacionalno'. 

Na audicijama, Argentinac Juan Augustin Lopez, osvojio je žiri svojim mash upom na tri strana jezika, a ovoga puta je izveo mash-up od pjesama Johna Lennona, Josipe Lisac, Michaela Jacksona... Iako je publiku dignuo na noge i svi su zaplesali i zapljeskali, Maja i Martina Tomčić imali su primjedbe na njegov odabir pjesama. 

- Ja sam se zaljubila u njegov glas na audiciji, ali uopće nisam shvatila što je ovo bilo - rekla je Tomčić, a s njom se složila i Maja, ali i Bilman. 

- Možda bi Martini bilo draže da si pjevao 'Moja Diridika' - našalila se Maja. 

Ništa nije crno-bijelo kada svira naš Juan Agustín López! Samo pozitiva! ♥️♥️♥️ http://bit.ly/SUPERTALENT_JUAN

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

Iduće je na pozornicu izašla skupina cheerleadera iz Širokog Brijega - Cheer Široki. Na audiciji je sastav brojio 18 članova, a večeras su se 'proširile' za još šest članova. Njihov nastup nije impresionirao Davor Bilmana, s kojim se, po treći put u večeri, složila Martina Tomčić. 

- Tražio sam vas više akrobacija. To ste pokušali izvesti, to bi trebalo izgledati vrlo jednostavno, ali kod vas je izgledalo to vrlo teško. Niste me impresionirale, volio bih da je to bilo malo drugačije - kazao je Bilman. 

...ovo je wow! 😱 Probit će nam studio! 👏 http://bit.ly/SUPERTALENT_ŠIROKI

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

Filip Vojković pokazao je što sve može sa svojim yo-yom. Publika i žiri su bili oduševljeni njegovim trikovima, no ipak su priznali da im je na trenutke 'bilo dosadno'.  

- Iskreno ne znam kako će ljudi prepoznati koliko je to iznimno teško. Mislim da to za tebe nije ni bitno - rekla je Martina. Kada je Bilman rekao da se slaže s njom, Maja ih je pitala: 'Pa dobro, što je s vama danas?'. Šuput je bila najviše šokirana činjenicom da Filip i dalje, kao što je rekao na audiciji, nema mobitel. 

Imamo osjećaj da bismo napravili pravi 'Gordijski čvor' da probamo ovo što radi 'Super Filip'! http://bit.ly/SUPERTALENT_FILIP

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

Virtuoznom izvedbom na klaviru Lana Maltar i Ana Topalović osvojile su ulaznicu za polufinale. Lana i Ana prijateljice su koje su se upoznale u glazbenoj školi. Kažu kako im prijateljstvo jako puno pomaže i to ih nadopunjuje u sviranju i stvaranju glazbe. Bliske prijateljice ovog puta za potrebe svoje točke postale su opake suparnice u piano duelu.

- Možete biti više nego zadovoljne. Ako Matiji Dediću i Mateju Meštroviću netko otkaže gažu mislim da vi možete slobodno uskočiti - zadovoljno je izjavila Martina.

Black or White? It don't matter jer su cure predobre! Bravooooo Ana i Lana! ️🎹️🎹️🎹 http://bit.ly/SUPERTALENT_LANA_I_ANA

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

U žestokom ritmu koji ih pokreće predstavili su se članovi Deaf Benda Dlan. Oni ne čuju, ali to ih ne sprječava da pjevaju, sviraju i bacaju publiku u trans.

- Mi možda jesmo gluhi ili nagluhi, ali znamo napraviti buku - kažu članovi benda koji su se predstavili autorskom pjesmom 'Let's make some noise'. Oni su svjetska atrakcija, a svoj nevjerojatan talent večeras su još jednom pokazali, a Tomčić je izrazila želju da 'ju nauče tu vrstu muzike'. 

👋👋👋👋 Deaf Band Dlan! Kakve vibre u studiju! ♥️ http://bit.ly/SUPERTALENT_DLAN

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

Slovenci Timotej Avguštin i Luka Nuč, poznatiji kao duo Flipping Art, članovima žirija na audiciju su pripremili najveće iznenađenje. Na sceni su se pojavili s raštimanim gitarama, a nakon što je žiri krenuo prema crvenim gumbima, dečki su se vratili i oduševili nevjerojatnim akrobacijama.

Tim i Luka već su nastupali na Supertalentu u Sloveniji gdje su došli do polufinala. Večeras su svojom točkom ljestvicu podigli još i više.

- Ljudi, glasajte za njih, nisu oni krivi što su Slovenci - rekla je Maja. Ostali članovi žirija složili su se da je točka bil savršeno izvedena, a Martina je primijetila da njihova izvedba 'nije opasnija od twerkanja'. 

- Njihova koordiniranost i uvježbanost je do te mjere da ostaneš bez teksta. Mislila sam nakon audicije da nećete moći dalje od toga. Nisam mislila da ćete me ovako izuti iz cipela - kazala je Tomčić. 

Ma kakvi frajeri!!! 😍 Cure, što kažete na naše Luku i Tima iz Flipping Art-a? Navalite u komentarima! :) http://bit.ly/SUPERTALENT_FLIPPINGART

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

Njemu zavide Modrić, Ćorluka i Srna. A kako i ne bi kad Milan Carević izvodi trikove koje teško da bi uspjeli i najbolji nogometaši svijeta. 24-godišnjak iz Splita već sedam godina trenira freestyle nogomet, a njegova vještina mnoge ostavlja bez teksta. Milan je najviše oduševio Janka i Davora, dok Maja nije bila impresionirana. 

- Meni ništa nije bilo uf. Vidim da je to vještina. I jasno mi je da njih dvojica to neće uspjeti ni za sto godina. Vidim da je to užasno teško, ali mislim da su muškarci više fascinirani tvojim talentom nego žene, ali želim ti puno sreće - zaključila je pjevačica. 

️⚽🔝Bravo Milan CAREvić! Odmah transfer u A.C. Milan! 😂😂 http://bit.ly/SUPERTALENT_MILAN

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017



Nakon trikova s nogometnom loptom na red su došli i mađioničarski trikovi Aleksandera Štulca. 22-godišnji mađioničar iz Celja još je na audiciji oduševio Maju koja mu je predvidjela sjajnu budućnost.

Nakon što je izveo trik s kartama, Martina mu je poručila da je 'šarmantan i slatkorječiv' te da gotovo nije ni bitno kakav je trik izveo. Aleksander je nastup završio posvet majci, koju je pozvao iz publike i zagrlio. 

Probali smo ga uhvatiti iz drugog kuta, ali i dalje ne kužimo kako⁉️ 😱 Jedan od najemotivnijih nastupa! ♥️ http://bit.ly/SUPERTALENT_ALEKSANDER

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

Antonija Dora Pleško je 'slučajno' prošla na audiciji na koju se nije prijavila. Maja joj je stisnula zlatni gumb te ju tako poslala direktno u polufinalnu emisiju. Sada je otpjevala Purple Rain od Princea, mokre kose, odjevena u blještavu haljinu, a atmosferu je dodatno 'uozbiljila' lažna kiša. Devetnaestogodišnja pjevačica još jednom je oduševila žiri koji se ustao na noge i zapljeskao joj. Janko se od nastupa, kazao je, naježio, a Maja joj je poručila da je 'vidi na svjetskoj pozornici'. 

- Ideja da samo prezentiraš vokal je jako hrabra. To je vjerojatno dvoja borba s duhovima. Voljela bih da ti sama sa sobom sve proanaliziraš i pokušaš voditi karijeru na način da ti s njom upravljaš i da ne podliježeš trendovima te da se ne oslanjaš na društvene mreže - rekla joj je Tomčić, osvrćući se na negativne komentare koje je Antonija Dora dobivala poslije audicije. Gledatelji su smatrali da njen prolazak 'nije fer', a neki su čak pisali da je natjecanje namješteno.

Kakva Princeza, kakva izvedba! 😍😍 Bravo Antonia Dora Pleško! Ovo je vrh! Je li opravdala zlatni gumb? Imamo anketu na http://bit.ly/SUPERTALENT_ANTONIA_DORA

Posted by SUPERTALENT on 19. studenoga 2017

 

Izborom gledatelja dalje su prošli Antonija Dora Pleško, Rita Sinanović i Flipping Art. Najviše glasova gledatelja dobila je Antonija Dora Pleško te prošla u finalnu emisiju. Osim nje, u finale idu i Flipping Art. 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 260
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'