To je to što me zanima!

Očuh glumicu Field silovao do 14. godine: Radila sam abortus

Kako kaže, sve ove godine je šutjela o svim iskustvima koje je prošla, a majci Margaret je priznala zlostavljanje. Osim toga, Sally je proživjela još jednu životnu traumu. U meksičkom gradu Tijuana izvršila je pobačaj
Vidi originalni članak

Američka glumica Sally Field (71) otvorila je dušu i progovorila o teškom djetinjstvu i mladosti u memoarima 'In Pieces' koji će ovoga mjeseca biti objavljeni. U razgovoru s novinarom 'New York Timesa', kada je najavljivala svoju knjigu ispričala je neke detalje. 

Očuh Jock Mahoney, koji je preminuo u 71. godini života, seksualno ju je zlostavljao do njezine 14. godine, a sa samo 17 godina imala je abortus. Kako kaže, sve ove godine je šutjela o svim iskustvima koje je prošla, a majci Margaret, koja je preminula u 90. godini od raka, priznala je zlostavljanje. 

Mahoney ju je više puta zvao u sobu kada bi bila sama te je znala što slijedi. 

- Osjećala sam se čudno, nekad kao dijete, a nekada i kao odrasla osoba, ali ja sam željela biti samo dijete - rekla je Sally.

Osim seksualnog zlostavljanja, Sally je proživjela još jednu životnu traumu. U meksičkom gradu Tijuana izvršila je pobačaj. 

Sally iza sebe ima dva braka. Sa Stevenom Craigom bila je u braku do 1975. i imaju sinove Elija (46) i Petera (48). Poslije njega bila je nekoliko godina u vezi s preminulim glumcem Burtom Reynoldsom, međutim veza je neslavno završila. Zatim je skoro deset godina bila u braku s producentom Alanom Greismanom (71) s kojim ima sina, redatelja Samuela (30). 

Margaret je osam godina bila u braku s Sallynim ocem Richardom Fieldom. Ubrzo nakon razvoda s njim, udala se za glumca Mahoneyja koji je poznat po ulozi u filmu 'Tarzan ide u Indiju'. Taj brak se raspao 1968.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Papatest 13.09.2018.

    Može biti zahvalna Yocku da je nije dobro podučio ne bi imala karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare