To je to što me zanima!

Od crvenog tepiha do zatvora: Ove zvijezde su postale ubojice

Oni su bili bogati, slavni i u centru pažnje zbog svojih uspjeha, a onda je fokus javnosti otišao u potpuno suprotnom smjeru.. Naime, oni na duši nose tuđe živote
Vidi originalni članak

Ove poznate 'face' zapravo su hladnokrvni ubojice.

Johnny Lewis

Zvijezda serija 'Sons Of Anarchy' i 'The O.C.', 2012. je provalio u kuću 81- godišnje  Catherine Davis te je ubio nju i njezinu mačku. Ubrzo nakon toga napao je jednog susjeda da bi život okončao skokom sa zgrade.

Michael Jace

Glumac, poznat po ulozi policajca u ' The Shield'  ustrijelio je svoju suprugu pred njihovo dvoje djece. Osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina.

Sid Vicious

Deset dana nakon što je izbo na smrt svoju djevojku Nancy Spungen u hotelskoj sobi, 22. listopada 1978., Sid Vicious je pokušao samoubojstvo prerezavši si vene nakon čega je neko vrijeme odležao u bolnici. Ubrzo nakon toga, 9. prosinca je uhićen i odvezen u zatvor na Rikr's Island. Nakon što je otpušten iz zatvora, 2. veljače 1979. godine, odlazi na zabavu u stan svoje nove djevojke kako bi proslavio novostečenu slobodu. Sljedeće jutro glazbenik je pronađen mrtav. Predozirao se.

Phil Spector

Producent i glazbenik trenutno je u zatvoru jer je ubio glumicu Lanu Clarkson u njezinom domu 2013. godine.

Aaron Hernandez

NFL zvijezda Aaron Hernandez često je kršio zakon, a vrhunac njegove kriminalne 'karijere' bio je kada je 2013. godine ubio svog prijatelja Odina Lloyda.

Oscar Pistorius

Paraolimpijac je osuđen na pet godina jer je kroz vrata kupaonice ustrijelio sviju djevojku Reevu Steencamp. Ovaj slučaj bio je kontroverzan, a burne reakcije izazvala je i činjenica da je sportaš pušten na slobodu nakon što je odslužio samo šestinu kazne.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 21.05.2017.

    sid je bio anarhista

  • kokaza10 21.05.2017.

    Ma gori smo smo od zvijeri, one ubijaju samo da prežive!

  • ella123xD 21.05.2017.

    Sem Sida ,za ove ljude nikad čula ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare