To je to što me zanima!

Od Eurosonga 2014. odustala je i Srbija: Razlog su financije?

Sljedeće godine na ovom natjecanju neće biti ni Hrvatska, Turska, Luksemburg, Slovačka, Češka, Andora, Monako i Cipar. Upitno je sudjelovanje Slovenije i Poljske
Vidi originalni članak

Marija Šerifović 2007. godine s pjesmom 'Molitva' pobijedila je na Eurosongu te ovo natjecanje dovela u Srbiju. No, prema službenom priopćenju Radio-televizije Srbija, naši susjedi pridružili su se osam zemalja koje se sljedeće godine neće pojaviti na ovom glazbenom natjecanju.

Kao razlog su naveli troškove neophodne za sudjelovanje i organizaciju odlaska delegacije na Eurosong.

- Radio-televizija Srbije će procijeniti mogućnosti sudjelovanja na Eurosongu narednih godina, čim se uspostavi stabilno i dovoljno financiranje iz budžetnih sredstava - piše u priopćenju.

Među zemljama koje sljedeće godine neće biti na ovom natjecanju su i Hrvatska, Turska, Luksemburg, Slovačka, Češka, Andora, Monako i Cipar, a upitno je još sudjelovanje Slovenije i Poljske.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Bad Blue Boy 23.11.2013.

    nemaju srbi za papar..i bolje da nemaju,samo da nekako skupe da nam isplate ratnu odstetu i onda mogu slobodno nestat...

  • naditum 23.11.2013.

    Prije je to bilo glamurozno i nesto sto smo jedva cekali vidjeti, a sad glupost

  • someral 23.11.2013.

    najgluplje natjecanje,a tek glasanje da susjedi susjedima najvise bodova moraju dat je su eto susjedi da se ne spominje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare