To je to što me zanima!

Od ljubavi na setu do bračnog kraha: Uspon i pad Brangeline

Bili su 'it' par svijeta bogatih i slavnih. Angelina i Brad imali su sve - uspješne karijere, skladnu obitelj i milijune na računu, a sada je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (41) i Brad Pitt (52) upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par. Tada su oboje bili u braku, Angie s Billyjem Bobom Thorntonom, a Pitt s Jennifer Aniston. Malo-pomalo su se zbližavali na setu. U ožujku 2005. Brad je ostavio Jennifer i nakon samo nekoliko mjeseci Angie i on su posvojili djevojčicu iz Etiopije, Zaharu, kako bi Angelinin Maddox imao sestru.  

Ubrzo su dobili i svoje prvo biološko dijete, djevojčicu Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Novi razlog za sreću imali su 2007. U Bradov i Angelinin dom stigao je maleni Vijetnamac Pax, a u srpnju 2008. godine svijet je obišla vijest da se obitelj proširila i za blizance, rođeni su Knox Leon i Vivienne Marcheline.

Brad i Angie, kojima je australski paparazzo dao nadimak Brangelina, svojedobno su izjavili da neće stati posvajati dok ne budu imali nogometnu momčad jer mnogo je napuštene djece koja treba roditeljsku ljubav i skrb. 

Zaruke su objavili 2012. , a Pitt je bio velika podrška Angelini koja se 2013. godine podvrgnula preventivnoj dvostrukoj mastektomiji.

Vjenčali su se u kolovozu 2014. godine u francuskom gradiću Correns. Zavjete su izmijenili u maloj kapelici koju imaju u sklopu svog dvorca Miraval. Na svadbi su bili samo najbliži prijatelji i obitelj. Prije vjenčanja u crkvi, Angie i Brad izvadili su dozvolu za brak u Kaliforniji. Kalifornijski sudac vjenčao ih je i u Francuskoj. 

Ipak, čini se da je ovoj ljubavnoj priči došao kraj. Angelina je predala papire za razvod, kao razlog bračnog kraha navodi se, između ostalog, i glumčeva nevjera, u međuvremenu se oglasio i Pitt. Kako će sve završiti, saznati ćemo uskoro.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • 21.09.2016.

    nije sigurno lako biti u braku s osobom koja ima munju u glavi.

  • Tišina mora 21.09.2016.

    ne iznenađuje me ,zapravo su dugo i izdržali...on je slabić i nije navikao imati pored sebe ječu ženu i to se uvijek vidjelo na intervjuima koliko je ljubomoran na nju jer je bolja u poslu od njega, a i žena imala dosta zdravstvenih problema,odrezala dojke, borila se sa anoreksijom i tako ...rijetko koji muškarac toliko voli ženu da može kroz sve to sa njom i uz nju...on je koliko bilo u novinama opetovano ju varao tako da je bilo pitanje vremena

  • snork 20.09.2016.

    možda je u šibeniku naletio na mirelu r.

Komentiraj...
Vidi sve komentare