To je to što me zanima!

Od posljedica napadaja umro je reper (21): Krvario je iz usta...

Reper na društvenim mrežama ima više od sedam milijuna pratitelja, a posljednji put obratio se svojim obožavateljima prije četiri dana kad je objavio kako slavi rođendan cijeli vikend
Vidi originalni članak

Reper Juice Wrld, pravog imena Jarad Anthony Higgins preminuo je s 21 godinom od posljedica iznenadnog napadaja. Američki reper, koji je ranije ove godine bio na turneji s pjevačicom Nicki Minaj (37) navodno je doživio napadaj na aerodromu u Chicagu u nedjelju ujutro. 

Policijski izvori rekli su da je reper pretrpio napadaj dok je šetao aerodrom te mu je krvarilo iz usta kad je stigla hitna pomoć. Juice je navodno bio pri svijesti kad su ga odveli u bolnicu, no ubrzo nakon toga je preminuo. Uzrok smrti još uvijek nije poznat. 

Reper na društvenim mrežama ima više od sedam milijuna pratitelja, a posljednji put obratio se svojim obožavateljima prije četiri dana kad je objavio kako slavi rođendan cijeli vikend. 

- Jučer je bio moj rođendan, ali slavim cijeli vikend - napisao je reper koji je nedavno napunio 21 godinu. Juice Wrld poznat je po pjesmama 'Lucid Dreams' koja ima više od  tristo milijuna pregleda te 'Robbery' koja ima više od sto milijuna pregleda. Također, glazbenik je nedavno osvojio Billboard nagradu za najboljeg novog izvođača u 2019. godini. 

Juice Wrld bio je u vezi sa Ally Lotti (27) od rujna 2018. godine. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • dottie 09.12.2019.

    Nikad cuo

  • Pero Cigla 09.12.2019.

    Tko je ovaj? Za nekih se čuje tek kad umru...

  • storyteller 08.12.2019.

    Omg ovo me stvarno sokiralo. Nije me sokiralo dok je onaj xxxtentacion umro koji je bio uzasna osoba, ali ovo stvarno ne vjerujem. Cinio se i kao odlicna osoba, sjecam se dok mu je prije par mjeseci neki klinac prisao i pitao ga hoce li mu platiti faks i on mu je rekao moze, i na kraju mu ga je i platio. Takoder njegov najveci hit Lucid Worlds je odlicna pjesma. RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare