To je to što me zanima!

Od topmodela do narkomanke: Jael (28) izgleda poput starice

Nekad seksepilna plavuša danas izgleda kao starica. Pola zubi joj je ispalo, druga polovica istrunula, lice je otečeno i oronulo, tijelo propalo, ukratko, izgleda očajno
Vidi originalni članak

Dok se natjecala u showu 'America's Next Top Model' za sebe je govorila da je dosta popunjena. Problemi s drogom počeli su 2007. kad joj se tijekom showa prijatelj predozirao i umro. Jael Strauss (28) shvaćala je da je droga ubila njena prijatelja, no 'navukla' se na metamfetamin  i ovisnost joj se doslovno vidi na licu. 

Nekad seksepilna plavuša Jael danas izgleda kao starica. Pola zubi joj je ispalo, druga polovica istrunula, lice joj je otečeno i oronulo, tijelo propalo, ukratko, izgleda očajno. Prijatelji i roditelji jako su zabrinuti za nju, kažu da su na sve načine probali, no nikako joj ne mogu pomoći jer sama misli da ne može prestati. 

Nakon razgovora s njenom majkom i bratom, doktor Phil potražio je Jael. Našao ju je drogiranu i očajnu na ulici. Pristala je doći u njegov show i potražiti pomoć. Kad su trebali početi snimati pobjegla je iz studija pa su emisiju snimili na parkiralištu gdje je jedva pristala popričati s Philom. Ispričala mu je kako je jadna i kako zna da ima problem te da bi ga se htjela riješiti. 

Idi na 24sata

Komentari 281

  • Napushteni 14.09.2012.

    mala nisi ti ko kate moss, charlie sheen ili naomi campbell

  • PatrikKovač 14.09.2012.

    HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

  • Yassa 13.09.2012.

    blgo njenom dobavljaču

Komentiraj...
Vidi sve komentare