To je to što me zanima!

Od vatrene crnke i plavuše do brinete: Hana opet farbala kosu

Otkako je u vezi s Goranom, Hana je prošla pravu transformaciju. Uvećala je grudi, usne, napravila tetovaže, a nekoliko je puta promijenila i boju kose
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Hana Rodić (23) proslavila se nakon sudjelovanja u showu 'Gospodin Savršeni', gdje je osvojila srce Gorana Jureneca (40).

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić na 'Poligrafu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su postojale predrasude kako njihova veze neće uspjeti zbog razlike u godinama, pokazali su kako im to nije prepreka. Par je i danas u sretnoj vezi.

A otkako je u vezi s Goranom na sebi je napravila brojne promjene. Najprije je ugradila silikonske grudi, 'popravila' usnice nekoliko puta, napravila je dvije tetovaže, a pratitelje je najviše iznenadila kada je promijenila boju kose.

U realityju je bila vatrena crnka, a potom je posvijetlila kosu. Mnogi su joj poručili kako joj je puno bolje stajala crna, no kasnije je dobivala samo pohvale na račun izgleda. 

Neko je vrijeme bila brineta, a potom je prešla u svjetlije nijanse i postala plavuša. Prema objavama na društvenim mrežama, bila je zadovoljna promjenom boje kose. 

No potom je opet počela razmišljati o bojanju, za što je pitala i pratitelje što misle. Naposljetku je odlučila i ponovno postala brineta. Pohvalila se videom na društvenim mrežama i uz njega objavila pjesmu 'Oops!... I did it again', čime je istaknula kako je ponovno promijenila izgled. 

Na pitanje obožavatelja zašto nikada ne bude spontana i nenašminkana, budući da zagovara prirodan izgled, Hana je svojedobno 'odbrusila' da na Instagramu pokazuje ono što ona želi i da se nema potrebu nikome opravdavati.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • barica_30 12.12.2020.

    Najbolji mi je muski dio publike koji se kao zgražava nad njom i na sta liči i kao zaboli ih kifla, ali svaki bi joj umočio da može, jel... Toliko o muškim dosljednostima i principima... Eh, vi muški.

  • sky linee 12.12.2020.

    Najljepša bila s crnom kosom

  • 12.12.2020.

    jenky

Komentiraj...
Vidi sve komentare