To je to što me zanima!

Odao ih Instagram: Majin novi dečko bio je u realityju 'Parovi'

Mlađahni Petar studirao je sportski menadžment u Americi, tamo je igrao košarku za sveučilišnu momčad, a sudjelovao je i u kontroverznom srpskom reality showu
Vidi originalni članak

Maju Šuput (37)  je sretna i zaljubljena. Kao što smo prije nekoliko dana objavili, kraljica svadbi se već nekoliko mjeseci u tajnosti nalazi s 27-godišnjim Beograđaninom, a sada je poznat i njegov identitet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pjevačica je još u svibnju na društvenoj mreži objavila fotografiju stana u Beogradu koji je nazvala 'svojim novim domom', a sada je fotka istog stana osvanula i na Instagram profilu Petra Djurića.

Majin novi odabranik je studirao sportski menadžment u Americi, tamo je igrao košarku za sveučilišnu momčad, a sudjelovao je i u kontroverznom srpskom realityju 'Parovi', pišu srpski mediji.

Pjevačica o temi identiteta novog dečka još uvijek mudro šuti, a sa svojim pratiteljima je tek podijelila 'koliko joj je lijepo kada zna da je on čuva".

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Lun@ 777 12.08.2017.

    Ili su naši dragi susjedi jako dobri ljubavnici, ili imaju puno više para nego naši mladići, pa naše cure, da ne kažem stare cure, odlaze na istok. Dok traje, nek traje, kod Šuputice to nije dugo.

  • 12.08.2017.

    Zašto ljudi komentiraju lutke za napuhavanje ?

  • brajdas 11.08.2017.

    nece joj dati samo po p.... nego i po lampi

Komentiraj...
Vidi sve komentare