To je to što me zanima!

Odbila mu je dati pusu u obraz pa se 'prebacio' na njene grudi

GLEDATELJI ZGROŽENI Skeč koji je trebao biti tek parodija na pljačku američke reality zvijezde Kim Kardashian završio je neslavno te uzrokovao burne reakcije gledatelja
Vidi originalni članak

U jednoj francuskoj emisiji izveden je skeč kao parodija na parišku pljačku američke starlete Kim Kardashian koju je tom prilikom utjelovila mlađahna Soraya. Djevojku su zavezali i ostavili u kadi u zaključanom 'apartmanu', a novinar Jean-Michel Maire preuzeo je ulogu bravara koji ju je oslobodio.

Nakon parodije, voditelj Cyril Hanouna predložio je da djevojka 'nagradi' svog spasitelja poljupcem, što je Soraya odbila. Ipak, u jednom trenutku je popustila i okrenula obraz, a novinar se sagnuo i i poljubio je u - grudi.

Spomenuti incident razljutio je gledatelje koji su žalili Audiovizualnom vijeću, a burno je bilo i na društvenim mrežama.Televizijska mreža ni novinar nisu komentirali  incident, a glasnogovornik je zapazio kako je Hanouna zamolio Mairea da se ispriča odmah nakon poljupca. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Upala mozga 18.10.2016.

    Mozda sam malo konzerva ali silikonjare, plasticne sise... u cemu je fora..??? Mogu ih i ja sam sebi inplantirati i to na celo..pa nek gleda ko god hoce. Sta sad kao..ima dobre sise?? NEMA! Jedino ako se dive dobrom hirurskom zahvatu doktora...a ljepoti nikako...bar ja to tako vidim..ili da ja sebi inpalntiram 35cm silikonskog penisa pa nek mi svi gledaju medju noge!

  • 18.10.2016.

    Odbila pa dobila.....

  • Big_Daddy 👊😎 18.10.2016.

    Dobro i?? kaj poljubio ju je u sisu i kaj sad??? Pa nije ko da ju je zašlatao ili neznam kaj?? Snašo se frajer i ja bi isto :-D Uostalom i nevidim baš da se naljutila.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare