To je to što me zanima!

Odbila ponuđene uloge: Sve su joj 'otrcane' i za nju ispod časti

Markle je zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere. Sada želi kontrolirati svaki aspekt bilo kojeg projekta na kojem radi
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ako Harry prihvati američko državljanstvo gubi titulu princa

Meghan Markle (38) i princ Harry (35) službeno su samostalni od 1. travnja. Sami će se financirati, a Meghan se odlučila vratiti glumi. No, sada je 'pala' odluka kako će raditi samo s redateljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meghan je svom timu jasno dala do znanja da će raditi samo s redateljima A liste, ali ne razumije da to ne mora nužno značiti da oni žele raditi s njom. To bi mogao biti vrlo dugotrajan i mučan proces, jer Meghan želi kontrolirati svaki aspekt bilo kojeg projekta na kojem radi - rekao je izvor blizak Markle.

- Iako je dosad dobila mnogo ponuda, Meghan smatra da je većina njih 'otrcana' i njoj ispod časti - dodao je. 

Meghan je zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere pa želi biti sigurna da će na  njenom prvom glumačkom projektu nakon odustajanja od kraljevskih obveza raditi redatelj 'pravog kalibra'.

Podsjetimo, Harry i Meghan su se u ožujku iz Vancouvera preselili u Los Angeles, a mnogi smatraju da je razlog tome upravo Meghanina želja da se vrati u glumački svijet. Njen prvi posao nakon osamostaljenja bio je Disneyjev dokumentarac o slonovima u kojemu je posudila glas. 

- Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harryja bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je odluka pala na selidbu u Los Angeles - rekao je izvor za strane medije i dodao kako je  i sam Harry fasciniran filmskim zvijezdama, stoga ne čudi da prati planove svoje supruge.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Princ Harry i Meghan napustili Kanadu, žive u Los Angelesu...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • PRCO 06.04.2020.

    Ima li koja uloga kraljice to bi joj pristajalo!

  • 05.04.2020.

    zar ova stvarno misli da je ljepotica a svasta si ljud umisle

  • minđa 05.04.2020.

    Rocco Siffredi bi ju proslavio sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare