To je to što me zanima!

Odbio sinu i kćeri kupiti vilu jer misli da je premala za dva psa

Iako je djeci obećao kupiti vilu, basist grupe 'Kiss' odbio je platiti 12 milijuna kuna za kuću koju su odabrali jer je zaključio da je premalena za dva francuska buldoga
Vidi originalni članak

Gene Simmons (63) obećao je sinu Nicku (24) i kćeri Sophie (20) darovati kuću koju sami odaberu. No nakon što ju je razgledao, basist Kissa odbio je platiti 12 milijuna kuna. Smatra da je vila premala za njihova dva francuska buldoga. Simmons se u listopadu 2011. godine nakon 28 godina veze oženio njihovom majkom Shannon Tweed (54). 

- Brak za mene ne postoji. Dvije žene možda bi mogle uspjeti, ali čim je u zajednici muškarac, ona mora propasti - rekao je jednom pjevač i dodao da ne vjeruje u monogamiju.

Priznao je da je u 37 godina karijere spavao s više od 5000 žena. Dok je bio na turneji, seksao se s barem dvije djevojke na tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • leoirex 28.04.2013.

    Prepotentne bogate budale koje od obijesti ne znaju što bi radili, kakav alkohol žderali, čime se drogirali. Pravi idoli današnjoj mladeži.

  • vrsni_astrolog 28.04.2013.

    gene simmons, djevica, škrtaci i posesivci, duhoviti i tvrdoglavi, zajedljivi i zahtjevni,pretjerano lijeni i neodgovorni, zapušteni, puno trpe a onda vas iznenada samo izbrišu iz svog života, slažu se sa jaricama, blizankama, poneka vaga i djevica, obavezno izbjegavati agresivne ovnice i narcisoidne lavice (tonino picula, petar dragojević, zlatko pejaković, indira vladić colonia, žana mari lalić, natali dizdar, vanna, alex grdić, charlie sheen, hugh grant, ivo josipović, tihana harapin zelepugin, jelena urukalo, maja šuput, mirjana hrga, hamed bangoura, cameron diaz, salma hayek, goran višnjić, goran ivanišević, toni kukoč, igor štimac, slaven bilić, sean connery, keanu reeves, amy winehouse, michael jackson, moby, freddie mercury, oliver stone, tommy lee jones, richard gere, anja alavanja, barbara radulović, željka antunović, gloria estefan, shania twain, tim burton, dr.phill, jeremy irons, stella mccartney, roger waters pink floyd, blake lively, claudia schiffer, leonard cohen....)

  • žena20 28.04.2013.

    razuzdani život, razmaženost,droga, alkohol i nema ih u 30-toj! kao i svaki drugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare