To je to što me zanima!

Odbrusila Ang Leeju: Madonna misli da je vrijednija od drugih

Pjevačica je izbjegavala sve oko sebe i ponašala se kao umišljena diva na zabavi uoči dodjele Oscara. Navodno je odbrusila redatelju filma 'Pijev život' Ang Leeju
Vidi originalni članak

Ne zanimaš me, odbrusila je Madonna (54) kad joj je na zabavi uoči dodjele Oscara prišao autor filma “Pijev život”, američki redatelj tajvanskog podrijetla Ang Lee (58).

- Izbjegavala je sve oko sebe i ponašala se kao umišljena diva. Tjelohranitelji su sve tjerali od nje - žalili su se gosti.

Na ekskluzivnoj zabavi na Beverly Hillsu bili su i Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway, Bradley Cooper, Puff Diddy, Lionel Richie, Jennifer Aniston i drugi. 

Jedan od gostiju koji je promatrao pjevačicu bio je šokiran njezinim ponašanjem.

- Bila je stvarno gruba prema većinu ljudi s kojima je kontaktirala. Stvarno se ponašala poput prave ku... te noći - rekao je.

Prije nekoliko dana, Madonna je proglašena pjevačicom koja je u 2012. godini zaradila najviše novca. Od ukupne zarade od 34,6 milijuna dolara (oko 202 milijuna kn), čak 32 milijuna (oko 187 milijuna kn) je utržila od svoje 'MDNA' svjetske turneje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bubica8 01.03.2013.

    njoj svaka cast sto je sve postigla,al me stvarno iritira.nek shvati da je ostarila i nek se pomiri s tim.kompleksasica

  • Larry Sleaze 01.03.2013.

    nemate što izmišljat više pa onda ovakve gluposti pišete, ovaj je reko , onaj je reko onomke trećemu....fujjj

  • šnjofam gaćice 01.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare