To je to što me zanima!

Odgađa se i Filmski festival u Cannesu, novi datum se ne zna

Organizatori festivala zaključili su da je ovo ipak najpametnija odluka s obzirom na situaciju u svijetu izazvanu korona virusom koji se nezaustavljivo širi...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Korona spriječila i Eurosong! Otkazani su nastupi izvođača

Nastavljaju se otkazivanja te odgode brojnih svjetskih događaja zbog korona virusa. To nije izbjegao ni kultni Filmski festival u Cannesu, koji je ove godine trebao biti od 12. do 23. svibnja, no odgađa se na neodređeno.

Organizatori festivala zaključili su, nakon negodovanja i mišljenja kako bi se festival ipak mogao održati, da je ovo ipak najpametnija odluka s obzirom na situaciju u svijetu izazvanu korona virusom koji se nezaustavljivo širi. O novom terminu odražavanja glamuroznog filmskog festivala još uvijek se javno ne govori, no nagađaju se neki termini.

FILMSKI GLAMUR Festival u Cannesu: Na tepihu su zablistale Longoria i Gomez

U ovom trenutku razmatra se nekoliko opcija, a najvjerojatnija je ona da festival bude krajem lipnja ili početkom srpnja. Odluka će ovisiti o svjetskoj zdravstvenoj situaciji o čemu će se organizatori festivala konzultirati sa francuskom vladom i gradskim vlastima.

Prethodno je odgođen Eurosong, ali i Europsko prvenstvo u nogometu. Također, najveći glazbeni festivali poput Coachelle već su izvjesili nove, jesenske datume...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare