To je to što me zanima!

Lana i Ana: Iscrpljene smo, ali za finale dajemo sve od sebe

Iako smo Ana i ja iscrpljene od prošlih sedam tjedana natjecanja, dat ćemo sve od sebe jer je zadnja emisija, rekla je Lana koja s Anom sprema točku na trapezu
Vidi originalni članak

Baš sam sretna što smo pobijedile. Iskreno, ovo mi je bila najteža točka koja je rezultirala mnogim ozljedama, kaže pjevačica Lana Jurčević (31).

U uskom trikou koji simbolizira vatru, zajedno s voditeljicom Tamarom Loos (28) zapalila je publiku seksi nastupom ritmičke gimnastike.

- Radila sam čučanj sa svojom i Tamarinom težinom, nosila je na leđima i radila izbačaj s njom - kaže pjevačica koja je istegnula ligamente ali kaže da je zaboravila na bol jer je pobjeda uvijek slatkog okusa. Težini nastupa pridonijele su i zapaljene baklje oko pozornice jer su Lana i Tamara morale paziti da svilene vrpce za ples ne završe u vatri.

- Potajno sam se nadala da će koja vrpca malo zahvatiti vatru. Posljedice ne bi bile strašne a bilo bi zabavno - kaže Lana koja se voli šaliti kako nema discipline koju ona ne može svladati. Tu tvrdnju dokazala je i visokim drugim mjestom ukupnog poretka.

- Naše brzo presvlačenje iza pozornice isto spada u disciplinu. Troje ljudi te skida, oblači, ozvučava, popravlja šminku i kosu. I još im pomažeš u tome - kaže Lana. Za finalnu emisiju Ja to mogu , cure su dobile još teži zadatak. Tamara će morat savladati razne akrobacije na skateboardu, a Lana opasnu cirkusku točku na trapezu.

- Iako smo Majhenić i ja iscrpljene od prošlih sedam tjedana natjecanja, dat ćemo sve od sebe jer je zadnja emisija - najavljuje pjevačica.

Svi koji 16. siječnja žele biti u studiju HTV-a i uživo gledati finale showa, mogu se prijaviti na naš internetski portal 24sata.hr. Ispunite obrazac, a mi ćemo odabrati desetero sretnih dobitnika.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Iskrena mala 11.01.2016.

    Bome ima i ona ruku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare