To je to što me zanima!

'Odnos Gordane i Adama počeo se razvijati i tijekom snimanja showa. Ne čujem se s njima...'

Samo sam izmijenio nekoliko poruka s Adamom nakon završetka showa te im želim sreću i zdravlje u budućem zajedničkom životu, rekao je i dodao kako se od ostalih kandidata najviše čuje s Alenom
Vidi originalni članak

Dejan Vukobratović (39) i Gordana Marelli (38) nisu 'kliknuli' u showu 'Brak na prvu', a Goga sada ljubi drugog kandidata Adama Kromera (33) s kojim čeka dijete. Dejan je za Našice.com progovorio o iskustvu u realityju.

- Situaciju između Gordane i mene mogli ste vidjeti na malim ekranima i ne, ne mislim da bi bilo išta drugačije da nije bilo kamera oko nas - priznao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatim se osvrnuo na njezin odnos s Adamom.

- Više puta sam rekao da me osjećaj nikada nije prevario pa tako i u vezi Gordane i Adama, a što mi je govorio, to ste vidjeli na malim ekranima na kraju eksperimenta - poručio je te dodao: 'Vjerujem da se njihov odnos počeo razvijati tijekom snimanja i trajanja showa'.

Kaže da nije u kontaktu s novopečenim parom.

- Samo sam izmijenio nekoliko poruka s Adamom nakon završetka showa te im želim sreću i zdravlje u budućem zajedničkom životu - rekao je.

O VEZI S GOGOM Dejan: 'Adam je rekao da će mi objasniti, a to se nije dogodilo'

Otkrio je kako je s ostalim sudionicima showa u kontaktu onoliko koliko mu vrijeme, posao i obveze dopuštaju.

- Najviše se čujem s Alenom. Da, mnoge sam pozvao k sebi u Našice da upoznaju najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske. Nažalost, zbog situacije s korona virusom, nismo to još ostvarili, ali vjerujem da će biti prilike te da će me posjetiti - zaključio je.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 02.06.2020.

    Dejane šta se žališ??? Spasio si se... . Vidiš da je gospođa proračunata toliko da je već osigurala vinograd djetetom...

  • dinamary 02.06.2020.

    Nasla krpa zakrpu...vidis da su oboje isti...lazljivi manipulatori. Ona prava...vec negdje, iza ugla ceka da te sretne, upozna i obori s nogu

  • *malinkonija* 01.06.2020.

    Deane,ja mislim da si se ti spasio,zato šuti i uživaj😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare