To je to što me zanima!

Odrasla je, nema što: Topanga je izrasla u pravu seksi mačku

Svi oni koji je se sjećaju iz serije 'Dječak upoznaje svijet' kao inteligentne djevojčice koja je bila jako zrela za svoje godine, iznenadit će se kad vide kako sada izgleda
Vidi originalni članak

Najpoznatija je po ulozi Topange Lawrence u seriji 'Dječak upoznaje svijet'. Topangu je počela glumiti s 12 godina i nastavila sve do 19-e. Svi oni koji je se sjećaju kao inteligentne djevojčice koja je bila jako zrela za svoje godine, iznenadit će se kad vide kako sada izgleda. 

Danielle Fishel (31) sad je odrasla i ni po čemu više ne podsjeća na nevinu djevojčicu. Seksepilna je žena svjesna svoje ljepote i zavodničkih sposobnosti. Danielle se uvukla u seksi rublje i snimila provokativni editorijal za časopis Maxim. Nije joj bilo nimalo neugodno pozirati u seksi outfitima u kojima su u prvom planu njene 'ubojite' obline. 

Ako niste znali, Danielle je zaručena, a na zaručniku je prvo uočila tetovažu. Sama ima dvije tetovaže, na vratu i iznad stražnjice, i boji ih se ukloniti kako ne bi izgledale čudno. I, da, obožava rap glazbu devedesetih i kad u disku puste njene omiljene pjesme prima se za prepone i repa bolje od Missy Eliot.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • byebye99 09.03.2013.

    na naslovnici je neprepoznatljiva, i super sexy, a na zadnjoj slici ista ko u onoj seriji-samo starija verzija....niš posebno

  • mrkva1974 09.03.2013.

    Izgleda dobro, kao i milijuni drugih....

  • arcanius 09.03.2013.

    vidil sam daleko boljih 40 godišnjakinja.... ali o ukusima i pozama se ne raspravlja.... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare