To je to što me zanima!

'Odred otpisanih 2' odgođen: Will Smith kamen spoticanja

Iako je u pitanju film koji ima tim sastavljen od nekolicine glumaca, Will Smith je uz Margot Robbie jedini koji je pokupio hvalu kritike, a i publike. Stoga je jasan ovaj razvoj događaja
Vidi originalni članak

Premda je 'Odred otpisanih' dobio impresivno loše kritike čak i za jedan visokobudžetni film, ipak je uspio na proračunu od 175 milijuna američkih dolara zaraditi 745 milijuna diljem svijeta. Kad tomu dodamo i činjenicu da je film uspio osvojiti i jednog Oscara, posve je jasno da nam se nastavak sprema.

Nastavak je najavljen bio za 2019. godinu, no kako stvari sada stoje, izglednije je da ćemo film gledati tek tijekom 2020. godine. Glavni problem leži u Willu Smithu, tj. u njegovom rasporedu.

Veliki je glumac, kako se čini, na sebe primio značajan broj obaveza, pa će se tako pojaviti u filmovima 'Aladdin' te 'Gemini'.

Iako je u pitanju film koji ima tim sastavljen od nekolicine glumaca, Will Smith je uz Margot Robbie jedini koji je pokupio hvalu kritike, a i publike. Stoga je jasno da nam čekanje 'ne gine' te da ćemo se za nastavak morati strpjeti barem tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Joker123 01.09.2017.

    Necete bit vise cool ako samo ponavljate od drugih, triba imat i vlastito misljenje

  • Joker123 01.09.2017.

    Meni je film bia super zabavan sa odlicnon muzikon

  • blue_devil006 31.08.2017.

    Čekaj malo.....snimaju nastavak hahahahaha, .....jedino dobro što pamtim je gluma Willa Smitha i Margot Robbie.....ovo ostalo je teska fekalija i posebno me iziritirao Letov Jocker......

Komentiraj...
Vidi sve komentare