To je to što me zanima!

'Odred otpisanih': Jednostavno se ne isplati prijetiti Deadshotu

Kada pogledamo karijeru Willa Smitha, možemo primijetiti da se uvijek držao uloga pozitivaca ili heroja. Ovo je prvi put da ćemo ovu zvijezdu moći vidjeti u ulozi supernegativca
Vidi originalni članak

Kada napravite odred sastavljen od psihopata, ubojica i manijaka, vrlo je bitno da je na čelu takvih ljudi vođa koji je najmanje psihopat i najmanji manijak. Što se ubojitosti tiče, to je ipak karakteristika koja vam treba.

Tako je jedan od vođa 'Odreda Otpisanih' superprecizni Deadshot. Smith, kojeg ipak pamtimo po tome što gotovo uvijek glumi heroje ili, ako ne heroje, onda poprilično pozitivne likove, ovaj put je superzločinac i ubojica. Najnoviji promo govori nam sve što smijemo saznati o tom liku, pa čak i ime kojim ga smiju zvati samo njegovi dobri prijatelji.

Pogledajte video

U filmu glume Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, i Karen Fukuhara uz već spomenutog Willa Smitha, legendarnog Jareda Leta i Margot Robbie.

'Odred otpisanih' stiže u naša kina u distribuciji Blitz film i video sza samo dva tjedna, 4. kolovoza, dan prije nego u SAD.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare