To je to što me zanima!

'Odred otpisanih' odbio nas je otpisati, izdali nove materijale

Malo po malo, dobijamo sve više i više materijala za jedan od najiščekivanijih filmova, ne samo sezone, već i cijele godine. 'Odred otpisanih' uistinu jedva čekamo
Vidi originalni članak

Nakon fenomenalnog prvog foršpana za film, kojeg po svoj prilici već sada možemo smjestiti na top listu foršpana 2016. godine, vijesti o 'Odredu otpisanih' malo su zatihnule. No samo do Valentinova, kada su se najgori heroji probudili i opet nam dali do znanja da stvarno nisu simpatični.

Pogledajte video

Osim najnovijeg spota, preko svojih Instagram profila javile su se i Cara Delevingne, kao i Margot Robbie.

Kao što možete vidjeti, i dalje baš i nemamo dobru ideju protiv koga, ili čega bi se superzločinci trebali boriti da bi spasili sebe i svijet, ali kako film u kina stiže tek početkom kolovoza, zasigurno ćemo i to saznati do tada.

 

U glavnim ulogama našli su se Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jai Courtney (Captain Boomerang), Margot Robbie (Harley Quinn), Cara Delevingne (Enchantress) te Jared Leto kao Joker.

Režiju potpisuje David Ayer, redatelj filma Fury, a film 'Odred otpisanih' u distribuciji Blitz film i video moći ćete pogledati u kinima od 4. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.02.2016.

    odred otpisanih...

  • Spocker 17.02.2016.

    Su ovi zbilja suiscide squad preveli odred otpisanih ili mi se pricinjava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare