To je to što me zanima!

'Odred otpisanih': Will Smith ne voli nježnosti u javnosti

Kada u isti foršpan smjestite Joela Kinnamana i Willa Smitha, tj. njihove likova, Ricka Flagga i Deadshota, u potpunosti je jasno da nas samo trenuci dijele od prave komedije
Vidi originalni članak

Iako do izlaska novog uratka iz Warner Brosove kuhinje ima još gotovo dva mjeseca (50 dana, da preciziramo), spomenuta produkcijska kuća nas je već krenula bombardirati TV spotovima sa svih strana. Doduše, na domaćim televizijama je spomenute spotove teško za uhvatiti, no zato tu imamo internetske servise. I da budemo iskreni, sve što smo do sada vidjeli o ovom filmu, a novi spotovi to potvrđuju, nam se jako sviđa.

Pogledajte video

Velik dio materijala iz prvog i drugog TV spota spada u već viđeno, tj. pokazano u prethodnim foršpanima, no i dalje se mora priznati da ti foršpani spadaju među bolje napravljene uratke. Treći foršpan, s druge strane, ima i nov materijal, i to između Joela Kinnamana i Willa Smitha, odnosno njihovih likova, Ricka Flagga i Deadshota. Zabavni su, no i dalje donekle mračni, što je, kad to sparimo s poprilično kvalitetnom muzičkom podlogom u spotovima, odlična stvar. Nadajmo se da će i muzika u filmu ostati na barem jednako kvalitetnom nivou.

Pogledajte video

Iz pera scenarista i redatelja Davida Ayera dolazi nam film zasnovan na likovima iz DC-ovog stripa 'Suicide Squad'. U filmu glume Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, i Karen Fukuhara uz već legendarnog Willa Smitha, Jareda Leta i Margot Robbie.

Pogledajte video

'Odred otpisanih' stiže u naša kina u distribuciji Blitz film i video krajem blockbusterske sezone ove godine, 4. kolovoza, u svim današnjim kvalitetnim formatima, kao što su 3D i IMAX.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kung fu panda 16.06.2016.

    koma vam je stranica,koma vam je stranica članke ne otvara,videa ne pušta,komentari nestaju zaposlite stručnjaka jer ste očigledno amateri

Komentiraj...
Vidi sve komentare