To je to što me zanima!

Odsad ćete moći prespavati u kući iz serije 'Stranger Things'

Investitor planira rekreirati kuću obitelji Byers točno kako izgleda u seriji 'Stranger things', ali tako da su različiti dijelovi kuće napravljeni da izgledaju kao 'The Upside Down'
Vidi originalni članak

Poznata kuća iz serije 'Stranger Things' ima novog vlasnika koji planira pretvoriti prostor u vrhunski Airbnb po uzoru na seriju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuća obitelji Byers, gdje su glumica Winona Ryder i njezini sinovi na ekranu živjeli u prethodnim sezonama serije, i koja je sadržavala neke kultne scene, prodana je novom vlasniku, piše TMZ

Kuća je na otvorenom tržištu provela samo tjedan dana jer je novi vlasnik investitor koji čim je čuo da se kuća prodaje ponudio gotovinu i to iznad tražene cijene od 2,3 milijuna kuna.

Investitor planira rekreirati kuću obitelji Byers točno kako izgleda u seriji 'Stranger things', ali tako da su različiti dijelovi kuće napravljenim da izgledaju kao 'The Upside Down' ('Naopako').

STIŽU I NOVI GLUMCI Svađe iza kulisa 5. sezone serije ‘Kruna’ koja stiže u studenom

Također planiraju rekreirati druga mjesta i scene iz serije na ostatku zemljišta, a sve to pokušavaju pokrenuti barem do Noći vještica i nadaju da će fanovi serije pohrliti kako bi iznajmili ovu stvar na dugo vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare