To je to što me zanima!

Odsad možete iznajmiti 'Iron Manovu' kolibu za 5.200 kuna

Marvelovi fanovi moći će na Airbnb-u pronaći i iznajmiti filmsku brvnaru pored jezera u kojoj je živio Tony Stark sa svojom obitelji. Tu se održao emotivni sprovod jednog od vođa Avengera.
Vidi originalni članak

Od sada možete iznajmiti Iron Manovu brvnaru iz filma Avengers: Endgame.

U KINIMA 'Osvetnici: Završnica', spektakl kojim završava Marvelova saga

Marvelovi fanovi moći će na Airbnb-u pronaći i iznajmiti filmsku brvnaru pored jezera u kojoj je živio Tony Stark sa svojom obitelji. Uređena drvena koliba bila je i mjesto radnje na kojoj se održao emotivni sprovod jednog od vođa Avengera.

Ipak, ako želite okusiti kako je živio Tony Stark, morat ćete posegnuti dublje u džep. Smještaj u kolibi u Fairburn šumi, dvadesetak minuta udaljenoj od Atlante, koštat će vas 800 dolara (oko 5.200 kuna) po noćenju. Sama brvnara nalazi se uz jezero pored Chattahoochee Hillsa.

'Želite li pobjeći od svega, a da ne morate voziti više od pola sata od Atlante? Potreban vam je odmor sa svojim poslovnim timom? Želite odvesti djecu u ribolov i pogledati predstavu s konjima? Onda je ovo mjesto za vas', piše u oglasu.

'Fanovi Avengersa... Želite li odsjesti u kolibi Tonyja Starka? Ovo je ta koliba iz filma', dodaju.

Možda nije opremljena vrhunskom Stark tehnologijom, ali zato ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, kuhinju, blagovaonicu i udobni dnevni boravak s kaminom.

BEZ SPOILERA! I, kakav je Avengers: Endgame, najiščekivaniji film ove godine?

Pri ulasku u prekrasni drveni dom, goste će dočekati prostrana veranda koja okružuje kuću, a s koje imate pogled na mirno jezero oko vas. Unutra ćete vidjeti blagovaonicu za šestero, dnevni boravak pred razbuktanim kaminom i više nego dovoljno prostora za opuštanje.

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 13.06.2019.

    Teško da je mogu iznajmiti, jer nije moja. Mogao bih je samo unajmiti.

  • LiLu 12.06.2019.

    5000 kuna ,onda je bolje ne ici nigdje desetak dana i za tih 60000 kuna naporaviti vlastitu kolibu ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare