To je to što me zanima!

Oduševili čestitkom: Archiejev pogled raznježio obožavatelje...

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovaj Božić odlučili su provesti daleko od Londona, u Kanadi, a na službenom Twitter profilu osvanula je božićna čestitka kraljevskog para koja je oduševila brojne pratitelje
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) oduševili su društvene mreže kada su u ponedjeljak navečer objavili božićnu čestitku sa sedmomjesečnim sinom Archiejem. Službeni Twitter profil kraljevskog para objavio je fotografiju na kojoj Meghan i Harry poziraju ispod božićnog drvca, dok je svu pažnju ukrao Archie koji znatiželjno promatra objekt fotoaparata. 

- Ovo je najslađa božićna čestitka vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Sretan Božić svima - stoji u objavi na službenom profilu. Kraljevski par koji je poznat po tome da se ne drži propisanih običaja, za ove je blagdane odlučio posjetiti Kanadu u kojoj je Meghan živjela sedam godina. 

- Vojvoda od Sussexa bio je čest posjetitelj Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina prije nego što je postala članom kraljevske obitelji - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živjela u Torontu prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji, Zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde. 

MLADOLIK IZGLED Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

Baka, kraljica Elizabeta II. (93) podržava plan Meghan i Harryja da se odmore i ne pridruže ostatku kraljevske obitelji u na Božić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MK7R300ps 24.12.2019.

    Čuj obožavatelje.

  • narf 24.12.2019.

    Ova Meghan igra ulogu života!

  • istra27 24.12.2019.

    Čini mi se konačno neka normalana kraljevska obitelj... Sve je ok,neka su oni kraljevska obitelj ali ruku na srce pa ne zivimo više u nekom prahistorijskom vremenu i oni imaju pravo na svoj zivot. Moraju se drzati nekih kraljevskim protokola ali mislim da je ok do neke granice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare