To je to što me zanima!

Oduševio je u australskom 'X-Factoru', nastup posvetio majci

Obitelj Vlade Šarića iz Tomislavgrada u Sydney se preselila prije dvadesetak godina. On se prijavio na australsku verziju showa 'X-Factor' i prošao dalje
Vidi originalni članak

Vlado je nastup posvetio majci Danijeli koja je bolovala od raka, ali je u međuvremenu ozdravila, kaže Marija, Vladina sestrična iz Tomislavgrada. Vlado Šarić (17) je pjevao pjesmu 'Stitches' kanadskog pjevača Shawna Mendesa i dobio tri glasa žirija za prolaz.

- Ponosni smo na njega. Cijeli se život bavi glazbom - kaže njegova sestrična. Vlado živi s majkom Danijelom i bratom Vinkom u Sydneyu. Vlado radi u restoranu brze hrane. 

- Prva pjesma koju je Vlado izveo je Thompsonova ‘Iza devet sela’. On mu je idol te njegove pjesme zna otpjevati i odsvirati na akustičnoj gitari - kaže Marija. Šarić planira iduće godine s majkom i bratom posjetiti selo Prisoje pokraj Tomislavgrada gdje mu žive djed Vinko i baka Jaka.

- Vlado jako voli naš kraj. Sačuvao je u sebi naše običaje jer je kao dječak dolazio u Tomislavgrad - kaže sestrična. Dodaje kako želi napraviti koncert u BiH.

Vlado se kao dijete bavio nogometom, a sad se u cijelosti posvetio glazbi.

- Dobro razumije hrvatski, ali ga slabije govori - kaže Marija. Dodaje kako joj je bratić miljenik mnogih cura diljem svijeta, među kojima ima i Hrvatica. Trenutačno nije u vezi. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • morski.pas.vau.vau 10.10.2016.

    Svaka mu čast i nek mu je sa srećom! :)

  • cura hercegovka 10.10.2016.

    Bravo Vlado. Ko Hercegovac,mora biti dobar i uspjesan. ♥

Komentiraj...
Vidi sve komentare