To je to što me zanima!

'Oduševljena sam Hrvatskom, a htjela bih duet s Badrićkom'

Na pitanje kakav muškarac može osvojiti njezino srce, atraktivna pjevačica je odgovorila: 'Snažan i ostvaren muškarac koji voli ženu svim srcem'
Vidi originalni članak

Pjevačica Katarina Didanović (28) imala je samo 19 godina kada je odlučila zaplivati profesionalnim glazbenim vodama. Odskočna daska bila joj je pojavljivanje u showu ''Zvezde Granda'', a iako pobjedu nije odnijela kući danas se može pohvaliti s nekoliko pjesama među kojima su i suradnje s jakim imenima u glazbenom svijetu. 

- Svaka osoba se rodi s nekim pečatom, a meni je glazba bila suđena. Sudjelovanje u Zvezdama Granda pamtim kao veliku životnu školu. Natjecanje mi je dalo vjetar u leđa i sada guram najbolje što mogu - rekla nam je atraktivna pjevačica koja je nedavno snimila duet s popularnim reperom Rastom. S obzirom na to da voli duete odmah smo ju pitali i s kojom bi hrvatskom pjevačicom u skorije vrijeme voljela zapjevati. 

- Uhhh... teško je odabrati jednu osobu kada imate toliko dobrih i kvalitetnih pjevača. Uzela bih Ninu Badrić ili Severinu jer njihove pjesme izvodim na svojim koncertima i cijenim njihov rad - priča nam Katarina koja dolazi iz Obrenovca, malog mjesta pokraj Beograda. Hrvatsku obožava, a svakom nastupu u Lijepoj našoj posebno se raduje. 

- Dolazim u Hrvatsku i poslovno i privatno. Oduševljena sam tom nekom posebnom energijom i ljubavlju kakvu hrvatska publika daje tijekom nastupa. Uvijek vam se rado vraćam. Moram naglasiti i kako sam fascinirana Plitvičkim jezerima. Nema prave riječi kojom se može opisati takva ljepota - priznaje Katarina. Na pitanje kakav muškarac može osvojiti njezino srce, pjevačica je odgovorila: ''Snažan i ostvaren muškarac koji voli svim srcem''. Nismo mogli izbjeći temu ''Korona virus'' pa smo ju za kraj pitali kako se nosi s trenutnom situacijom.

- Čitam knjige, gledam filmove, treniram i moram priznati karantena mi ne pada teško. Kada ovo završi voljela bih da svaki čovjek shvati suštinu života - rekla nam je Didanović za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • smradacdubrava 10.04.2020.

    Ko je ova i na koliko operacija je bila

  • 10.04.2020.

    Kakva je to boja? Zašto izgleda kao pečena koka?

  • _Varešak_ 10.04.2020.

    Dobra koka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare