To je to što me zanima!

Odustao na pitanju za 125 tisuća kuna u 'Milijunašu', nije uočio tri Azrine pjesme u odgovorima

Koji je naslov briljantne antologije francuske erotske poezije koju je Kiš sastavio i prepjevao? Glasilo je 12. pitanje za 125 tisuća kuna, a odgovori su bili gomila nesklada, bordel muza, tople usne žene te nemir i strast
Vidi originalni članak

U novom izdanju HRT-ovog game-showa 'Tko želi biti milijunaš?' Dalmatinac s 14-godišnjom zagrebačkom adresom, Marin Bulić odustao je samo četiri koraka koraka do milijunskog pitanja. Zaustavilo ga je 12. pitanje u kojem se tražio naslov antologije francuske erotske poezije koju je Danilo Kiš sastavio i prepjevao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovori su bili Gomila nesklada, Tople usne žene i Nemir i strast, sve redom Azrine pjesme, a onaj točan bio je Bordel muza. 

Tarik Filipović (50) rekao mu je nakon odustajanja kako se nadao da će ga uspjeti nagovoriti da još malo promisli jer su se među odgovorima nalazili naslovi tri Azrine pjesme.

'TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?' Lapsus vrijedan 16.000 kuna! Znalac mu dao točan odgovor, a Šimun slučajno rekao krivi

Međutim, Marin nije imao hrabrosti te je tako otišao kući bez daljnje prilike za milijunskim iznosom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kaius 27.05.2022.

    eeee....a kada uvedu euro? budu ukinuli emisiju ili će biti pravi milijunaš ako dođe netko do tog milijuna

  • tom dwan 27.05.2022.

    Zasto se na teskim pitanjima daju ovako glupa pitanja??? Znaci covjek moze biti znanstvenik...odlican u mnogim podrucjima te ne znati neku azru,kostantcu te past na pitanju,jos samo cekam kada ce biti sta pjeva mile kitic jala brat buba itd.... Od toliko gradova,planina,rijeka,knjizevnosti....sporta koji je prva sporedna stvar na svijetu.....ono nadje neku pjesmu!!hahhhahahhhhahah ali sve jasno sporta ima premalo jer ga kako smo vidjeli u potjeri lovci najmanje znaju!!! A mozda oni sastavljaju pitanja za milijunas!

  • Cicinakitu5 27.05.2022.

    To sto sam odmah vidio 3 azrine pjesme na pitanju za 125000kn nista ne mora znaciti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare