To je to što me zanima!

Odvela je hitna? Paris Jackson se slomila nakon optužbi o ocu

Michalova kći Paris medijske navode o suicidu oštro je demantirala na svom profilu na Twitteru. Laži, laži, laži i još malo laži, napisala je uzrujana Paris Jackson...
Vidi originalni članak

Kći poznatog glazbenika Michaela JacksonaParis (20)  užasnuta je dokumentarcem 'Leaving Neverland' u kojemu Wade Robson i James Safechuck navode kako ih je njezin otac seksualno zlostavljao, prenosi Daily Mail. Britanski mediji pišu i da je pokušala samoubojstvo u subotu navečer te da je hitno hospitalizirana.

Ipak, Paris je te navode oštro demantirana na svom profilu na Twitteru.

- Laži, laži, laži, o Bože, još laži - napisala je Paris.

Paris je navodno rekla prijateljima kako je zabrinuta da će joj dokumentarac uništiti početničku filmsku karijeru. Strah ju je da će ju producenti filmova odbijati zbog optužbi za njezinog oca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, nakon smrti kralja popa, na vidjelo su počele izlaziti zloglasne priče o imanju Neverland. Mnogi tvrde kako je Michael bio pedofil i da je zlostavljao djecu koja bi došla na imanje.

Njegova kći Paris i dalje misli da Michael nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, a ne vjeruje ni dokumentarcu u kojem je 'kralja popa' za seksualno zlostavljanje dosad optužilo nekoliko žrtava. 

NIJE MU LAKO Jacksonov sin je shrvan: 'Loše se osjeća, prestao je i govoriti'

- Ona još uvijek nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Jacksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njezin otac nije kriv za stvari zbog kojih ga optužuju - rekao je za TMZ izvor blizak Paris.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ovca007_1 16.03.2019.

    A čuj, njoj nije šašoljio pimpača

  • Crnbog 16.03.2019.

    Ista tata..

  • radok 16.03.2019.

    Slomila nogu, ili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare