To je to što me zanima!

Odzvonilo flamingosima: Cura Ćalete-Cara i Nives vole leptire

Adrianin je bijeli jednodijelni kupaći kostim privukao nešto više pažnje zbog toga što košta nešto više od 3.000 kuna, a kupila ga je u luksuznoj trgovini Gucci
Vidi originalni članak

Djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara (22), manekenka i pravnica Adriana Đurđević (27) odmara s prijateljicom Anamariom Raič (24) na Korčuli. Atraktivna plavuša i brineta pohvalile su se popularnim napuhancima u obliku leptira i trendovskim kupaćim kostimima. 

Adrianin je bijeli jednodijelni kupaći kostim privukao nešto više pažnje zbog toga što košta nešto više od 3.000 kuna, a kupila ga je u luksuznoj trgovini Gucci.

STIGAO NA PRIPREME Duje Ćaleta-Car se odmorio i rekao fanovima: Spreman sam

Manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima ona i Anamaria poziraju na 'leptirima', a zanimljivo je da je takvu sličnu fotografiju prije godinu dana objavila voditeljica Nives Ivanišević (37) sa suprugom Goranom (41). Bili su na istoj plaži kompleksa 'Moro Beach Stupe'. 

Prijateljice Adriana i Anamaria uživaju u tipičnim ljetnim aktivnostima tijekom dana, ali i u noćnim izlascima. 

- Svaka plavuša treba svoju brinetu - poručila je Adriana ispod jedne od fotografija.

Manekenka je već neko vrijeme u Dubrovniku, iako njezin dečko Duje živi u Marseilleu. Prije no što je stigla u rodni grad, Adriana je bila s nogometašem u Parizu i Cannesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sprangija 19.07.2019.

    Uzivaju dok nekog ne pojede veliki bijeli

  • 19.07.2019.

    Nadam se da su joj roditelji neki uber super bogati, i da ne rade za 5 do 7000 kuna, nedaj Boze manje( ni pomislit!)...inace bi ovo sve skupa bilo preeeeeeeejadno.

  • DarkoGeček 19.07.2019.

    Ne znam koliko moraš biti glup da to kupiš, ali znam da su se svi na plaži smijali ovima sa flamingosima. Odnosno točno njima dvoje od 500. Koliko smo mi ponekad jadni i glupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare