To je to što me zanima!

Oglasila se Lizzo: Plesačice je optužile nakon što ih je tjerala da se zadovoljavaju s bananom

Nju i njezinu producentsku tvrtku tužile su tri bivše plesačice, Arianna Davis, Crystal Williams i Noelle Rodriguez zbog seksualnog uznemiravanja i neprijateljskog radnog okruženja
Vidi originalni članak

Nakon što su tri plesačice američke zvijezde Lizzo (35) podignule protiv nje kaznenu prijavu i optužile je za zlostavljanje, ona se oglasila na društvenim mrežama.

- Ovih nekoliko dana bilo je nevjerojatno teško i iznimno razočaravajuće. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj lik je kritiziran. Obično odlučim ne odgovoriti na lažne optužbe, ali ove su previše nečuvene da im se ne bi posvetilo pažnju. Ove senzacionalističke priče dolaze od bivših zaposlenica koje su već javno priznale da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji neprimjereno i neprofesionalno - započela je objavu.

'MISLIM DA SAM ZGODNA' Lizzo je poznata po borbi protiv nametnutih standarda ljepote, ne srami se skinuti na pozornici

Kao umjetnica, oduvijek sam bila vrlo strastvena prema onome što radim. Svoju glazbu i svoje nastupe shvaćam ozbiljno jer na kraju dana samo želim iznijeti najbolju umjetnost koja predstavlja mene i moje obožavatelje, objasnila je Lizzo.

- Uz strast dolaze naporan rad i visoki standardi. Ponekad moram donositi teške odluke, ali nikad mi nije namjera učiniti da se itko osjeća nelagodno ili da se ne cijeni kao važan dio tima - istaknula je glazbenica i rekla da ne želi glumiti nikakvu žrtvu.

- Isto tako znam da nisam negativac kakvim su me ljudi i mediji prikazivali zadnjih dana. Vrlo sam otvorena u svojoj seksualnosti i izražavanju, ali ne mogu prihvatiti ili dopustiti ljudima da iskoriste tu otvorenost kako bi od mene napravili nešto što nisam. Ne postoji ništa što shvaćam ozbiljnije od poštovanja koje zaslužujemo kao žene u svijetu - dodala je.

U SVIJETU FOTOŠOPA Bez uljepšavanja i uređivanja: Ove poznate dame filterima su rekle ne, tvrde da to nije realno

- Znam kakav je osjećaj biti svakodnevno sramoćen i apsolutno nikad ne bih kritizirala ili otpustila zaposlenicu zbog njezine težine. Povrijeđena sam, ali neću dopustiti da ovo zasjeni dobro djelo koje sam učinila u svijetu. Želim zahvaliti svima koji su mi pružili podršku kako bi me podigli u ovom teškom trenutku - zaključila je Lizzo.

Podsjetimo, nju i njezinu producentsku tvrtku tužile su tri bivše plesačice, Arianna Davis, Crystal Williams i Noelle Rodriguez zbog seksualnog uznemiravanja i neprijateljskog radnog okruženja.

Tri plesačice tvrdile su da su bile izložene seksualnom, vjerskom i rasnom uznemiravanju, diskriminaciji zbog invaliditeta, napadima i pritvaranju.

Davis i Williams otpuštene su, dok je Rodriguez dala otkaz zbog 'užasnog ponašanja', prema odvjetnicima West Coast Employment Lawyers koji zastupaju tužitelje.

LIZZO Repericu optužili za seksualno uznemiravanje: 'Tjerala nas je da se zadovoljavamo bananom'

Dio tužbe opisuje putovanje u amsterdamsku četvrt crvenih svjetiljki, u veljači 2023., u kojem su izvođači navodno bili pod pritiskom da idu u noćne izlaske zbog straha od gubitka posla. Jedan posjet klubu pod imenom Bananenbar navodno je rezultirao time da je Lizzo izvođače poticala da dodiruju gole izvođače.

Prema optužbi, pjevačica je svoje zaposlenice poticala da izvode seksualne činove s bananama,kako su ranije izvijestili strani mediji, a jednu je navodno nazvala i 'debelom'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Showplay 03.08.2023.

    Nekako mi ova optuzuvanja na racun pjevacice ne drze vodu...

  • regma 03.08.2023.

    dok je placala sve su radile sad im nevalja

  • ćiribu_ćiriba 03.08.2023.

    Američki žak houdek :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare