To je to što me zanima!

Oglasila se Madonnina obitelj: Preforsirala se, bojali smo se jer smo mislili da ćemo je izgubiti...

Bila je na intenzivnoj njezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije, a pronašli su je u domu bez svijesti i hitno prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Nakon što su Madonnu (64) zbog ozbiljne bakterijske infekcije hitno prebacili u bolnicu, njezin rođak oglasio se i objasnio da se obitelj bojala i pripremala na najgore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Proteklih nekoliko dana nitko nije znao u kojem će smjeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Vjerovali smo da bismo je mogli izgubiti - ispričao je za Daily Mail.

- Ovo je bio šok. Madonna vjeruje da je nepobjediva i puno se pripremala za turneju, preforsirala se - dodao je.

PONOVNO ZALJUBLJEN Legendarni glumac potvrdio da ima 19 godinu mlađu djevojku: Najslavniju bivšu je znao vezati

Glazbenicu su pronašli prije pet dana u njenom domu u New Yorku bez svijesti i hitno je prebacili u bolnicu.

Završila je na intenzivnoj njezi gdje je bila intubirana. Sada je budna i oporavlja se, a njezina kći Lourdes je cijelo vrijeme uz nju. 

NESPRETNA KOMBINACIJA Madonnina kći u problemu, a sve uhvatili fotografi: Uske su joj se hlačice uvukle u stražnjicu

Madonnin dugogodišnji menadžer, Guy Oseary objasnio je kako je razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije otkrio detalje o njenom liječenju, niti uvjete njezine hospitalizacije, potvrdio je da joj je dijagnosticirana bakterijska infekcija.

- U subotu, 24. lipnja, Madonna je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog koje je nekoliko dana ostala na intenzivnoj njezi - poručio je.

ODGAĐA TURNEJU Madonnu pronašli bez svijesti i hitno odveli u bolnicu: Sve zbog ozbiljne bakterijske infekcije...

- Zdravstveno joj se stanje popravlja, no još uvijek je pod liječničkom skrbi. Očekuje se potpuni oporavak - objasnio je dalje.

Glazbeni menadžer otkrio je i kako je Madonna prisiljena odgoditi početak svoje turneje za koju je vježbala mjesecima, a koja je trebala početi za nekoliko tjedana.

- U ovom trenutku morat ćemo pauzirati sve obveze, što uključuje i turneju - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zlatna Vuga 29.06.2023.

    Mislim da je članak mix laži i izmišljotina, prava istina o njezinom zdravstvenom stanju nikada neće izaći u javnost. Niti ne treba.

  • etrips za biikac 29.06.2023.

    steta kako se je unistila ... zasto

  • Fatalna 29.06.2023.

    Žena koja se boji pridodne faze života, a to je starenje, žena koja ima 64 godine bi tribala opušteno udisat svaki dan ka da joj je zadnji, svaki dan lagana rekreacija, mislit na sebe i svoju obitelj.....Madonna, nisi besmrtna, al, ponašaš ka da jesi ili ka da želiš bit....Plastične operacije nijednu ženu nisu održale na životu kolike su njihove želje da ih održe, nisi ni ti tu iznimka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare