To je to što me zanima!

Oglasili se iz HNK: 'Službena web stranica danas je imala 50 posto više pregleda nego inače'

Danas, kratko prije 10 sati ujutro svi su pohrlili po svoju kartu za jednu od najljepših kazališnih predstava, a to sve rezultiralo je padom web stranice
Vidi originalni članak

Ako želite otići pogledati predstavu 'Orašar' u zagrebački HNK, morat ćete se malo strpjeti. Od jutros je nemoguće pristupiti web stranici zbog velike posjećenosti, a redovi ispred kazališta postaju sve veći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz kazališta su nam ispričali o trenutnoj situaciji. Naime, svaki se put kada ova predstava bude najavljena u kazalištu dogodi slična situacija jer je potražnja za kartama ogromna.

LIJEPA GESTA Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu ugostilo izbjeglice iz Ukrajine na Labuđem jezeru

-  Pad stranice povezan je s 50 puta većom posjećenošću nego što je to slučaj u ostalim danima. Kao i svake godine kada je prvi dan prodaje Orašara dogodi se da sustav ne može izdržati toliki broj ulaza na stranicu kazališta. Naime, za prodaju Orašara smo osigurali mogućnost od 4000 upita putem weba u istom trenutku, a broj upita danas je dosezao i preko 10 000 u istom trenutku - rekli su.

U prodaju je pušteno oko 13.500 karata, a rezervacije su bile moguće samo pretplatnike HNK, sponzore i poslovne partnere, kako kažu iz HNK.

Već je poznato kako svake godine zbog 'Orašara' nastane veliki red ispred kazališta, a to su nam potvrdili i sada. Redovi se od jutra ne smiruju, a ljudi sa strpljenjem čekaju kako bi uskoro mogli pogledati omiljenu predstavu.

Iako se većina karata rasproda u vrlo brzom roku, iz kazališta kažu kako je nekad moguće da svi koji žele karte, dobiju te iste.

- Obično se na kraju dogodi božićno čudo i uglavnom zainteresirana, a i uporna publika dođe do željenih karata - rekli su.

POGLEDAJTE VIDEO: ČETVRTA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I TREĆU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 1

  • STorm5 08.11.2022.

    Nisu čuli za on line prodaju karata!? 2 klika, platiš i dobiješ mailom...nema čekanja...nema gubljenja vremena. Ali šta bi onda radila blagajnica!???? :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare