To je to što me zanima!

Oglasio se Cetinski: Hvala svim dobrim ljudima. Duda je dobro

Tony Cetinski otkrio je svojom objavom na Instagramu kako je u bolnici, a navodno je njegova supruga Dubravka doživjela moždani udar
Vidi originalni članak

Hvala Bogu i svim dobrim ljudima, Duda je dobro. Sada dolazi na red moj životni moto koji postaje i njen: 'Sve može, ali ništa ne mora'. Pjesma našeg prijatelja fra Marina koja nas je cijelo vrijeme dizala iznad svega lošega ovih dana, napisao je Tony Cetinski (50) na društvenim mrežama. 

Pjevač se oglasio nakon što je njegova supruga Dubravka Duda Cetinski (35) završila u bolnici u Rijeci. 

Iz krugova prijatelja i obitelji Cetinski doznajemo da je početkom prošlog tjedna u mjestu Radetići u vili Tonyja i Dubravke Cetinski, dok su uređivali po svojem domu, u jednom trenutku supruzi mu Dubravki pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju. Hitna pomoć, koju je Tony pozvao, brzo je stigla, pa je 35-godišnja supruga za manje od sat vremena već stigla u riječki KBC, gdje je hospitalizirana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanje joj je, kako doznajemo, dobro, a liječnici dodatnim specijalističkim pretragama nastoje utvrditi razloge zbog kojih joj je pozlilo. Neslužbeno doznajemo kako je imala moždani udar. Tony je neprestano u riječkoj bolnici pokraj supruge, a putem društvenih mreža već se zahvalio svima onima koji su im pomogli. 

- Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno, i zahvaljujući cijelome medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala, ljudi. Opet je pobijedila - oglasio se pjevač na Facebooku.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • griskinja 18.06.2019.

    Koliko zlobe u komentarima ,zar se možete naslađivat ovakvim nesretnim dogođajima! Draga Dubravka brzi oporavak ,a Tebi Toni velika podrška i izdrži sve nedaće koje su te snašle.

  • sol 18.06.2019.

    Pa duda je kao da ima dudu, samo sta po slikama ovaj pjeva, cudno?

  • GoranPelesk 17.06.2019.

    Jadna žena a ti što si pogazio čovjeka o tome se je malo pisalo a gle sirotinju si pogazio

Komentiraj...
Vidi sve komentare