To je to što me zanima!

Oglasio se i Muhek: 'Neki se drogiraju i piju, ja zabijam...'

Iako se činilo da su se razišli mirno i civilizirano, posljednjih nekoliko dana ogorčeni Romano objavio je desetke fotografija na kojima vrijeđa svoju bivšu djevojku
Vidi originalni članak

Jedna od najdramatičnijih reality sapunica u Hrvata nikako da dođe do kraja sezone. Riječ je o ljubavnom trokutu čiji su glavni akteri fatalna Marina Raguž (29), njezin bivši dečko i Big Brother sustanar Romano Obilinović (37) zvani Žorž te bivši zaručnik Saša Muhek (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Marina je bila zaručena za Muheka, ušla je u Big Brother kuću, tamo se spetljala s bivšim nogometašem Žoržem, ostavila je Sašu i s pobjednikom showa otišla u Split. Par se u nekoliko navrata svađao i mirio, a onda su proglasili konačan kraj.

Iako se činilo da su se razišli mirno i civilizirano, posljednjih nekoliko dana ogorčeni Romano objavio je desetke fotografija na kojima vrijeđa svoju bivšu djevojku koja je rekla da on jako teško podnosi prekid.

Njegov bijes kulminirao je kada je saznao da je njegova princeza neku večer bila u narodnjačkom klubu s bivšim zaručnikom Muhekom, koji se na društvenim mrežama oglasio o cijeloj priči. Naime, on se sada na Facebooku hvali svojim sportskim uspjesima.

- Neki se drogiraju i piju, Dalibor Žlender i ja igramo nogomet i zabijamo golove! - napisao je, a mnogi su zaključili da se iz iste može dosta toga iščitati.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • devil13 25.04.2017.

    znaci ono, sorry faco, igras u nk Rakov potok!!! Trener ti je taj i taj.... koji jedva moze potrčat kolko je tezak.... Suigrači svi odreda pijanci i drogeraši.... ali eto, srećo, zasluzujes naslov u 24 sata....bas si faca!

  • xoxogirl13 25.04.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • sprangija 25.04.2017.

    A sta je mislio Zorz da ce zivjet u idili sa zenom koja je prevarila decka s njim pa je mislio da njega nece prevarit? Naivno,ne moze se na necijoj nesreci izgradit nikakva sreca

Komentiraj...
Vidi sve komentare