To je to što me zanima!

Oglasio se Nemanjin prijatelj: Trebali smo se vidjeti jučer, slali smo si poruke. Ostalo je na tom

Mladi pjevač sudjelovao je u 'Zvezdama granda', a njegova smrt šokirala je cijelu regiju. Sada je o svemu progovorio prijatelj s kojim je Nemanja i svirao
Vidi originalni članak

Vijest o smrti Nemanje Vukovića, bivšeg natjecatelja 'Zvezda Granda', šokirala je u utorak ujutro cijelu regiju. Nemanja je poginuo u 22. godini. Kako je napisao Kurir, pjevač je poginuo u ponedjeljak na autoputu Šid-Beograd u Srbiji, nakon što je sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Navodno je nakon nesreće pjevač napustio auto kako bi prešao cestu, a tada je na njega naletio autobus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kurir je kontaktirao Nemanjinog prijatelja Aleksandra Acu Stevića, s kojim je preminuli pjevač bio nerazdvojan godinama. Aleksandar je za Kurir ispričao kako je Nemanja proveo svoj posljednji dan, ali je otkrio i kakve je planove imao za nadolazeće dane.

TRAGEDIJA U SRBIJI Poginuo je Nemanja Vuković, pjevao u 'Zvezdama Granda'

- Nemanja i ja smo trebali imati svirku u četvrtak i za vikend ići u Zagreb. U nedjelju smo svirali u Kovinu. On je tamo ostao spavati i sve je bilo u redu. Trebali smo se vidjeti jučer, kada je on otišao u Beograd kako bi se vidio s nekim ljudima i kako bi uzeo kaparu za jedne svaotve. Dopisivali smo se da se vidimo jučer nakon toga. Napisao je da je u gužvi i da ćemo se čuti kasnije. Na tome je ostalo. Vidio sam da mi ne odgovara na posljednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džabe sad... Ne mogu prihvatiti da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji. Nije mi rekao gdje ide niti ja znam zašto se on našao na toj autocesti - ispričao je kroz suze Aleksandar.

Otkrio je i kako je Nemanjina obitelj reagirala na vijesti te kako se trenutačno osjećaju.

- Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam se čuo s njegovim roditeljima. Uspjeo sam dobiti samo njegovu djevojku. Oni su baš prva ljubav, bilo je ozbiljno. Ona je u šoku, ne može doći k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila mobitel, kao i njegov brat - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • perogovernao1 08.03.2023.

    jel i ovaj imao čikinu šubaru

  • JEVĐA LUKIČ 07.03.2023.

    Protein šiljka iz mRNA cjepiva mu je izazvao srčani zastoj te uslijed toga i prometnu nesreću

  • Азов 07.03.2023.

    cijepivo nazalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare