To je to što me zanima!

Ogolila se: Salma je pozirala sa sijedom kosom i bez šminke...

Glumica je priznala da su joj najdraži oni dani kada uopće ne nosi šminku jer se tada osjeća svježe. U prošlosti je imala velikih problema sa samopouzdanjem i nije znala kako voljeti sebe, rekla je nedavno
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda Salma Hayek (53) slovi za jednu od najatraktivnijih glumica na svijetu unatoč tome što je zakoračila u šesto desetljeće. Starenja se ne boji, a 'nosi' ga najbolje što može. Tako je ovih dana na društvenim mrežama odlučila pokazati pravu sebe, bez uljepšavanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Salmi suprug gurnuo glavu u tortu za rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč tome što je prati nešto više od 15 milijuna ljudi, pozirala je sa sijedim vlasima i tako dala uvid u svoju svakodnevicu koju inače ne pokazuje. Iako su je svi naviknuli vidjeti u prekrasnom izdanju kada se pojavi na kakvoj gala večeri ili na crvenom tepihu gdje su pozvane samo A-zvijezde, Salma se ne srami ni ovog izdanja.

- U iščekivanju promjena, konačno sam se riješila izrasta - napisala je glumica uz dvije fotografije, jednu koja prikazuje njen prirodan izgled i drugu na kojoj ima svježe obojenu kosu i besprijekornu šminku.

Glumica je nedavno priznala da su joj najdraži oni dani kada uopće ne nosi šminku jer se tada osjeća svježe. U prošlosti je imala puno problema sa samopouzdanjem i nije znala kako voljeti samu sebe, rekla je za strane medije.

- Kada pogledam sebe u tridesetima ili u četrdesetima, vidim sebe kao prekrasnu ženu, ali u tim godinama to nisam mislila. Bila sam previše samokritična - priznala je.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Milokliz 21.06.2020.

    Moj broj mmm

  • 20.06.2020.

    Jedna od najljepših i sve ostalo kaj ženu čini ženom, to je ona...

  • nevolimgogu 20.06.2020.

    Dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare