To je to što me zanima!

Oguz nalazi Firatove stvari pa shvati da nije otišao u Istanbul

Kendal se sjeti da je u Firatovoj kući izgubio tespih i uzruja se pri pomislil da ga nešto može povezati s Firatovim nestankom. Zato šalje Narin u Firatovu kuću
Vidi originalni članak

Ozlem govori Fikrije da zna za sve njezine tajne pa tako i tajnu o njezinom sinu Kenanu. No, govori joj to zato jer želi njezinu pomoć kako bi Kasim što prije izašao iz zatvora.

U međuvremenu, Oguz u Firatovoj kući pronalazi njegovu avionsku kartu i sve njegove stvari te shvaća da Firat sigurno nije otišao u Istanbul. On pronalazi Kendalov tespih, no ne shvaća da tespih pripada Kendalu. U isto vrijeme, Kendal se sjeti da je ondje izgubio tespih i uzruja se pri pomisli da ga nešto može povezati s Firatovim nestankom. Zato šalje Narin u Firatovu kuću. Ondje sreće Oguza i laže mu da je došla jer se zabrinula za bratove stvari. Oguz povlači temu njihove veze, no ona i dalje stoji pri svojoj odluci.

Ada priznaje Maji i Deniz da Emrea poznaje kratko, no da je došao u pravom trenutku da joj bude izgovor za prekid sa Serdarom. Maja moli Adu da riješi problem sa Serdarom jer on jako pati, ali Ada ne posustaje u svojoj namjeri da sve zadrži za sebe. Oguz od Serdara zahtijeva objašnjenje za njegovo ponašanje, no on je i dalje tvrdoglav u namjeri da ništa ne kaže. Deniz ipak govori Oguzu što se zbiva. Gulsum, svjedokinja Firatove nesreće, ponovno poziva policiju s telefonske govornice kako bi prijavila nesreću. Oguz prima nesretne vijesti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mediaplayer 16.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare