To je to što me zanima!

Okrenuo ploču: Justin je 20. rođendan proslavio s obitelji

Iako su mnogi očekivali da će Justin Bieber ovaj okrugli rođendan začiniti nekim ludim tulumom, čini se da se glazbenik poslije svih nedaća malo odlučio primiriti
Vidi originalni članak

Otac pjevača, Jeremy Bieber, proveo je rođendan sa svojim slavnim sinom u njegovom novom domu u Atlanti, a s Justinom su slavili i polusestra Jazmyn (5) te polubrat Jaxon (4). Jeremy, koji se nedavno razišao s Erin Wagner, majkom svoje mlađe djece, sinu je na Twitteru čestitao 20 rođendan. Isto je učinila i Justinova majka Pattie Mallette, a na društvenim mrežama objavljeno je i nekoliko fotografija s obiteljske proslave Justinova rođendana. Iako su mnogi očekivali da će Bieber brojku 20 začiniti nekim ludim tulumom, čini se da se glazbenik poslije svih nedaća malo odlučio primiriti. 

-Rođendanski tjedan. Nadam se da će svi naučiti kako treba vjerovati u ono dobro u ljudima te kako bi svi trebali biti ljubazni jedni prema drugima. Zajedno možemo promijeniti ovaj svijet - napisao je Justin već u ponedjeljak na Twitteru. 

Nakon slavljeničkog vikenda, Justin se u ponedjeljak treba pojaviti na sudu u Miamiju jer se nedavno u alkoholiziranom stanju i s nevažećom vozačkom dozvolom utkrivao skupocjenim automobilom. 

Bieber se proslavio sa 16 godina nakon što ga je putem YouTubea otkrio njegov današnji menadžer Scooter Braun. Pjevač je objavljivao svoje videouratke na kojima izvodi poznate pjesme i to mu je donijelo slavu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • POTPEC 02.03.2014.

    Mora je vikend biti miran i trizan, kako bi u ponediljak stiga na sud. Nadoknadiće on to brzo. Ne bojte se.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 02.03.2014.

    -Rođendanski tjedan.-stigne on još puno sra*a napraviti u tom tjednu.malo ste se prenaglili s ovim člankom XD

  • denis-zg 02.03.2014.

    Jedan dan u godini normalan! Ajmo svi sad jedan aplauz za njega! ..a mama odmah iskoristila priliku da ga pokaže na društvenim mrežama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare