To je to što me zanima!

Okršaj Tucaković vs. Ukraden: 'Što si se okomila na mene?'

Marina Tucaković je Nedi Ukraden napisala nekoliko hitova, uključujući i onaj najveći 'Zora je' i zato je pjevačica baš nju izabrala kao autora njenog povratničkog albuma
Vidi originalni članak

Neda Ukraden (66) ne može oprostiti Marini Tucaković (63) što joj je dala svu ušteđevinu kako bi joj svojevremeno napisala hit album, koji je prema njezinim riječima, bio potpuni promašaj, piše srpski Svet.

Riječ je o albumu naziva 'Vidovdan' koji je objavljen 1992. godine. Neda se te godine preselila u Beograd zbog ratnog stanja stanja u Sarajevu.

Marina je do tada Nedi napisala nekoliko hitova, uključujući i onaj najveći 'Zora je' i zato je pjevačica baš nju izabrala kao autora njenog povratničkog albuma. Neda je sav novac koji je imala dala Tucaković za pjesme, od kojih niti jedna nije postala hit.

- Najveće razočaranje mi je bila prijateljica... Marina Tucaković. U nju sam vjerovala kao u     Boga. Mislila sam da će mi dati novi album i da ću stati na noge. Dogovorile smo se da mi napiše osam pjesama i za to sam joj dala posljednje novce. Osam pjesama, osam promašaja! Niti jedan hit - izjavila je Neda i dodala da je nakon tog albuma razmišljala o povlačenju s estrade.

Tucaković je burno reagirala kada je čula što je Neda izjavila.

- Ma dokle više s tim pričama?! Ne znam zašto se ta žena okomila na mene. Pa nju nitko nije udario po ušima da uzme te pjesme. Ili ti se nešto sviđa ili ne. Ne spominje to što sam joj prije toga napravila gomilu hitova koje je pjevala. Stvarno ne znam što joj je. Svako može pogriješiti, nije namjerno, sigurno. Svi griješimo”, rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • intellectus 27.02.2017.

    Nema severine, ave, ali evo nam nede, pa dokle to maltretiranje ?!

  • ubi.se.od.posla 25.02.2017.

    koliko zadojenih ljudi da ne kažem zaostalih na tako malom teritoriju bivše Jugoslavije

  • kokaza10 25.02.2017.

    Sad joj besplatno napiši koji hit i iskupi se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare