To je to što me zanima!

Okrutni Robbie Williams: Prije braka tri puta 'napucao' ženu

Osjetila sam tvoje slomljeno srce. I ja sam prošla kroz to s Robbiejem. Zapravo, tri puta me ostavio. Koja grozna osoba, znam da svi to mislite, rekla je Ayda kandidatkinji na X Factoru
Vidi originalni članak

Iako su već osam godina u braku, isprva pjevač Robbie Williams (44) nije bio toliko siguran u svoj odabir. Naime, prije nego će jedno drugome izgovoriti sudbonosno 'da', Robbie je tri puta slomio srce Aydi Field (39). 

Trenutno su oboje članovi žirija u X Factoru, a Aydu je nastup jedne kandidatkinje podsjetio na doba kad je Robbie bio okrutan prema njoj. 

- Osjetila sam tvoje slomljeno srce. I ja sam prošla kroz to s Robbiejem. Zapravo, tri puta me ostavio. Koja grozna osoba, znam da svi to mislite. Mislim da si odlično otpjevala, sve sam osjetila. Toliko sam to osjetila da će Robbie noćas spavati na kauču jer si me podsjetila kako je bio užasan prema meni  - rekla je Field. 

Robbie se nije izjasnio nakon njezine izjave, ali često govori da mu je Ayda spasila život. Kako kaže, ona je njegova srodna duša koja mu je pomogla da se izliječi od ovisnosti o alkoholu i drogama. 

Prije nego će se vjenčati 2010., bili su u vezi četiri godine s prekidima. Početkom mjeseca im je surogat majka rodila kćer Coco, a uz nju imaju i Theodoru Rose (5) i sina Charltona (3). 

Ayda je nakon posljednjeg prekida ispričala kako je ipak došlo do pomirbe. 

- Posvađali smo se i rekli da konačno prekidamo. On je otišao u hotel i tamo je sreo Cameron Diaz. Pričali su i ona mu je nakon svega rekla: 'Očigledno još voliš svoju djevojku. Moraš joj se vratiti.' Nakon toga me nazvao, našli smo se i otad smo zajedno. Hvala, Cameron - rekla je svojedobno Ayda. 

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • povijest činjenica 27.09.2018.

    Robbie je dobar autor, zanimljiv zabavljač, ima smisla za scenski pokret - izvrstan plesač ali ... nešto je prehladno i demonsko u njegovom pogledu i izrazu lica ...

  • PeroTikulić 27.09.2018.

    plastična

  • 25.09.2018.

    ne bi bili skupa da se ne vole

Komentiraj...
Vidi sve komentare