Obavijesti

Show

Komentari 6

Okrutni Robbie Williams: Prije braka tri puta 'napucao' ženu

Okrutni Robbie Williams: Prije braka tri puta 'napucao' ženu
4

Osjetila sam tvoje slomljeno srce. I ja sam prošla kroz to s Robbiejem. Zapravo, tri puta me ostavio. Koja grozna osoba, znam da svi to mislite, rekla je Ayda kandidatkinji na X Factoru

VIDEO

Iako su već osam godina u braku, isprva pjevač Robbie Williams (44) nije bio toliko siguran u svoj odabir. Naime, prije nego će jedno drugome izgovoriti sudbonosno 'da', Robbie je tri puta slomio srce Aydi Field (39). 

Trenutno su oboje članovi žirija u X Factoru, a Aydu je nastup jedne kandidatkinje podsjetio na doba kad je Robbie bio okrutan prema njoj. 

- Osjetila sam tvoje slomljeno srce. I ja sam prošla kroz to s Robbiejem. Zapravo, tri puta me ostavio. Koja grozna osoba, znam da svi to mislite. Mislim da si odlično otpjevala, sve sam osjetila. Toliko sam to osjetila da će Robbie noćas spavati na kauču jer si me podsjetila kako je bio užasan prema meni  - rekla je Field. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thexfactor on @itv at 20:30 tonight. Who’s tuning in?

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Robbie se nije izjasnio nakon njezine izjave, ali često govori da mu je Ayda spasila život. Kako kaže, ona je njegova srodna duša koja mu je pomogla da se izliječi od ovisnosti o alkoholu i drogama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful, strong, sexy... and Ayda’s not bad either 😜

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Prije nego će se vjenčati 2010., bili su u vezi četiri godine s prekidima. Početkom mjeseca im je surogat majka rodila kćer Coco, a uz nju imaju i Theodoru Rose (5) i sina Charltona (3). 

Ayda je nakon posljednjeg prekida ispričala kako je ipak došlo do pomirbe. 

- Posvađali smo se i rekli da konačno prekidamo. On je otišao u hotel i tamo je sreo Cameron Diaz. Pričali su i ona mu je nakon svega rekla: 'Očigledno još voliš svoju djevojku. Moraš joj se vratiti.' Nakon toga me nazvao, našli smo se i otad smo zajedno. Hvala, Cameron - rekla je svojedobno Ayda. 

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin