To je to što me zanima!

Oksana od Gibsona izvukla 250.000 kuna alimentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gibson će čak 20 godina plaćati alimentaciju za kćer Luciju. S Oksanom je dogovorio zajedničko skrbništvo i nenadzirane susrete s djevojčicom
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Mel Gibson (54) i ruska pjevačica Oksana Grigorijeva (40) još 16. svibnja u tajnosti su potpisali ugovor o skrbništvu nad devetomjesečnom kćeri Lucijom. Bivši ljubavnici tad su dogovorili zajedničko skrbništvo i nenadzirane susrete s kćeri. Malena Lucija ne smije putovati izvan granica Kalifornije bez zajedničkog dogovora. Mel se obvezao da će idućih 20 godina uplaćivati na Lucijin račun 250.000 kuna na godinu, a nakon toga plaćat će još 50.000 kuna na godinu za njezino studiranje. Nakon Melove smrti djevojčica bi trebala naslijediti minimalno 23 milijuna kuna. Ugovor je tek sad izašao u javnost. Glumac je zbog Oksane ostavio suprugu Robyn (49) i sedmero djece.
Par je bio u vezi godinu dana, a prekinuli su u travnju ove godine. Krajem lipnja podnijeli su zahtjev za zabranom pristupa. Ubrzo su se na internetu pojavile audio snimke u kojima ju je Mel brutalno vrijeđao. Govorio joj je da ga sramoti izgledom te je nazvao kurvom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • branko61 29.09.2010.

    Stara konjina uhvatila mladu p**ku i ne znam što je op tu uopće očekivao???

Komentiraj...
Vidi sve komentare