To je to što me zanima!

Okupila se ekipa 'Povratka u budućnost': Pričali o nastavku

Mislim da Amerika govori: 'Ma daj, uništili su svaku franšizu s lošim nastavcima, pa zašto ne bi i ovu?', rekao je Thomas Wilson koji je utjelovio Biffa Tannena za američki portal MassLive.com
Vidi originalni članak

Četiri stara prijatelja su se vratila iz budućnosti, istaknula je Lea Thompson (57) pokraj fotografije s kolegama iz serijala 'Povratak u budućnost'. Ekipa iz znanstveno-fantastičnog filma se družila u nedjelju s fanovima, potpisivala autograme te razgovarala o franšizi. Osim Thompson, došli su i glumci Michael J. Fox (57), Christopher Lloyd (79) i Thomas Wilson (59). 

- Vau. Ovo se stvarno dogodilo - komentirao je Wilson. Lloyd, koji je igrao Doca Browna, rekao je da je to bilo posebno okupljanje.

- Povratak u 2018., čak je i Biff uspio doći - rekao je J. Fox. Glumci su imali javnu raspravu s obožavateljima i progovorili su o mogućnosti da snime još jedan nastavak 'Povratka u budućnost'. 

- Mislim da Amerika govori: 'Ma daj, uništili su svaku franšizu s lošim nastavcima, pa zašto ne bi i ovu?' - rekao je Wilson za američki portal MassLive.com. Thompson, koja je u serijalu utjelovila Martyjevu majku Lorraine, ispričala je prošle godine da želi reprizirati svoju ulogu, no neće to htjeti još dugo vremena. 

- Čula sam da Bob Zemeckis, koji je scenarist i redatelj franšize, posjeduje prava na nju. Dok on ne premine, smatram da se neće raditi nastavak. Možda će kad on umre, Universal odlučiti snimiti film - rekla je glumica za američki People. 

VIDI OVO: 10 najbizarnijih činjenica o seksu ikad.

 

VIDI OVO: Ovo je ključ savršenog seksualnog života.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kinsella 14.08.2018.

    Obožavam ih. 2ka mi je najdraža

  • Kovalski 14.08.2018.

    svake godine pogledam sva tri filma izvrsno. Bilo bi lijepo da naprave nastavak

  • 14.08.2018.

    VRH!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare