To je to što me zanima!

Okupio se 'Tree Hill', a fanovi se ponadali da se opet snima...

Dobila sam ovaj posao kad sam imala 20 godina i to mi je bilo jedno od najbitnijih iskustava u životu, napisala je u opisu niza fotografija s druženja s bivšim kolegama iz serije...
Vidi originalni članak

Američka serija 'One Tree Hill' bila je jedna od najgledanijih početkom 2000-ih i tijekom godina stekla je puno obožavatelja. Kad je 2012. završila sa snimanjem, svi su željno očekivali povratak glumačke ekipe, koji su i nakon snimanja ostali u bliskim odnosima.

Nedavno su se svi sastali na istom mjestu, a glumica Hilarie Burton (37), koja je u seriji glumila Peyton Sawyer, objavila je fotografije s druženja. 

- Dobila sam ovaj posao kad sam imala 20 godina i to mi je bilo jedno od najbitnijih iskustava u životu - napisala je u opisu niza fotografija s druženja s bivšim kolegama iz serije. Najviše je fanove oduševila fotografija s Chadom Michaleom Murrayjem (38) i Jamesom Laffertyjem (24), koje znamo i kao Lucasa i Nathana Scotta.

Mnogi su se ponadali kako su se glumci okupili kako bi snimili nove epizode.

- Nedostajete nam. Ne mogu podnijeti ovo, samo je jedan 'One Tree Hill' - samo je jedan od komentara ispod fotografije.

Ipak, društvo se našlo zbog humanitarnih svrha, točnije povodom akcije 'Friend with Benefit'. Tu humanitarnu akciju vodio je njihov kolega Antwon Tanner (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ŽanaTomaš 27.02.2020.

    Stalno sam je gledala!!!!! Bilo bi dobro da snime neku novu seriju!!!!

  • LiLu 27.02.2020.

    inace lafferty mora da je vampir ,lik nikako ne stari ,sudeci po 24 sata lik ima vise godina kad je pocela serija nego sada

  • tusampjeseice 26.02.2020.

    James lafferty nema 24 g, vec 34g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare